APRIL SAVINGS
-40%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Добра снимка наистина продава!

Добра снимка наистина продава!

Привлекателността на офертата се определя от много фактори - някои са зависими от нас, други не. Едно от нещата, които определено можете да направите, за да подобрите външния вид на вашата oферта, е да редактирате снимки на стоките. Трябва да запомните, че зрението на всеки посетител на уебсайта на Merkandi - точно като всеки друг уебсайт за продажби - се приземява върху него. Ако искате да видите вашата оферта, трябва да се погрижите за нейната визуална страна. В следващата част на ръководството ще видите, че това не отнема много време и не изисква много работа.

Какви снимки НЕ ДОБАВЯЙТЕ

Малки - снимка с размери 50х50 пиксела не показва абсолютно нищо, не е четена, а при уголемяване изглежда просто зле.

Извън фокус - ако не виждате много, много на нея, помислете колко ще види потенциалният купувач върху нея.

Неизрязани - Основната част от снимката трябва да бъде посветена на продуктите, които предлагате. Ако снимката в главната част представя вашия склад, тогава добавете го като снимка на вашата компания в секцията Данни за търговия на едро - Допълнителни данни [https://merkandi.pl/dashboard/wholesales/additional/], а за стоките, които продавате, направете някои други снимки.

Какви снимки да добавите

Висока разделителна способност - помнете, че снимката до голяма степен се увеличава, след като изберете нейната миниатюра. Колкото по-добре изглежда продуктът при уголемяване, толкова по-големи са шансовете купувачът да се заинтересува от него.

Ясно - това се отнася не само за продукта, но и за неговата опаковка, палета и сигурността му за транспорт. Важно е също така да се разкрият евентуални дефекти и повреди на стоките, ако има такива. Благодарение на това ще избегнете всякакви недоразумения с купувачите.

Представяне на продукта, а не на околната среда - продуктовата гама трябва да бъде в централен план.

Как да си помогнете с обработката на снимки

Приложение за смартфон - независимо от операционната система, можете да извършвате основно редактиране на снимки, като използвате приложението по подразбиране, инсталирано на вашия телефон.

Pixlr (https://pixlr.com/) - безплатно графично приложение, което улеснява обработката на снимки, работещи от ниво браузър, просто трябва да създадете акаунт на уебсайта, безплатно!

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - безплатна програма за основна обработка на изображения, включително промяна на формат, изостряне, изрязване.

Автор:
Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi е международна платформа за търговия на едро за стоки, предлагани както в редовна продажба на едро, така и от класове на съдебни изпълнители, излишъци от производство и съхранение, ликвидация на дружества, връщане от потребители и т.н.

Предишен запис Следващ запис
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.