FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Какво можете да направите, за да намалите риска от закупуване на фалшиви продукти?

Какво можете да направите, за да намалите риска от закупуване на фалшиви продукти?

Фалшивите стоки са истински кошмар за търговия. Покупката на такива продукти винаги се свързва cъс загуба на пари, а понякога това може да бъде свързано и с допълнителни неприятности и необходимостта от подаване на обяснения в държавната администрация. По-долу са някои неща, които можете да направите, за да сведете до минимум риска от закупуване на фалшиви вещи.

Внимавайте за изключително ниски цени

Ако цената на марковия продукт е абсурдно ниска, вероятно не е истинска. Трудно е да определите ценови диапазон, най-добре е просто да проверите цените на дребно и след това да сравните цените на няколко оферти на едро за даден диапазон. Ако в някоя от офертите тя е значително по-ниска и в същото време не е оправдана от необходимостта да се направи много голяма поръчка, по-добре да бъдете внимателни.

Поискайте фактура за покупка

Най-често той ще бъде представен под формата на т.нар sanitized invoice, т.е. документ без данни на изпълнителя. В нея обаче ще намерите основна информация за продукта и също така ще потвърдите, че вашият изпълнител действително разполага със стоките, които предлага.

Поискайте сертификат за автентичност на продукта

Някои марки сертифицират продуктите си, което улеснява проверката дали са истински ... или за затрудняват на фалшифициране. Ако купувате луксозно облекло (напр. Armani) или електроника от някои производители (напр. Xiaomi), можете да очаквате от продавача да потвърди, че стоките имат сертификати.

 

Горните дейности ще ви позволят да сведете до минимум риска от закупуване на фалшиви стоки. И накрая, не забравяйте, че Merkandi не приема продажбата на фалшиви продукти. Така че, ако имате съмнения относно автентичността на даден продукт, непременно да информирате нашата служба за обслужване на клиенти.

Автор:
Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi е международна платформа за търговия на едро за стоки, предлагани както в редовна продажба на едро, така и от класове на съдебни изпълнители, излишъци от производство и съхранение, ликвидация на дружества, връщане от потребители и т.н.

Предишен запис Следващ запис
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.