Вашите данни са кодирани. Регистрирате се безопасно.

Увеличете продажбите си, купувайте евтино в Merkandi

Стоки на едро от излишъци, крайни серии и разпродажби от 150 страни!

Осигуряване на удовлетворение
Проверете нашия уебсайт за 14 дни без риск!
Ние се грижим за удовлетворението на нашите потребители, поради което ви даваме възможност да върнете сумата на абонамента в рамките на 14 календарни дни от датата на активиране на услугата. Без излишни формалности и без куки.
premium
149 EUR +ДДС / година
Регистрирам се
standard
119 EUR +ДДС / година
Регистрирам се
Период на достъп до Merkandi 12 месеца 12 месеца
Осигуряване на удовлетворение (14 дни за връщане).
Неограничен брой запитвания.
Видими данни за контакт за склада на едро
Ежедневен бюлетин с нови оферти
Достъп до оферти от 150 държави с отстъпки до -90%
Възможност за публикуване на оферти за покупка
Панел за управление на акаунти, контакти, оферти, редактиране на данни
Достъп до мнения за складове на едро
Достъп до черния списък на складовете на едро
Публикуване на неограничен брой оферти
Промоция на вашите оферти в цяла Европа
Добавяне на вашата компания към международния каталог на Merkandi
Създаване многоезично описание на вашата компания
Разширени статистики за посещения на оферти и профил на компанията
Внос/Износ на стоки CSV, XLS, XML
Помощ на личен консултант
Регистрирам се Регистрирам се

Посочените цени са нетни цени, към които трябва да се добавят една ставка на ДДС в съответствие с директивата на ЕС.

Сигурни и проверени методи за плащане

Приемливи методи на плащане

Над 99,9% доволни клиенти. ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ТЯХ!

"(..) Ние сме членове на Merkandi за около година. През това време установихме много бизнес партньорства и закупихме много продукти. Изненадани сме приятно от нивото на професионализъм (..)"

NICE import-export - Janusz Gala

Много се радвам да стана член на Merkandi, което ми дава възможност да купувам страхотни сделки.

Van Rentergemwilly

Благодарение на Markendi открих много нови клиенти от цяла Европа, продажбите на лаптопи, монитори и компютри се увеличиха значително. Формата на пускане на оферти е много лесна за използване. Професионална помощ и обслужване. Препоръчвам платформата.

RAFAŁ WIECZOREK

Опитах и други страници, но тук има голям трафик. Обслужването на клиентите беше много бързо и приятелско. Със сигурност ще останете много доволни.

Kadir Cinar

Красив сайт, единственото нещо, което бихте могли да добавите, е търсене с възходяща или низходяща цена на целия сайт. Благодаря ти

Cédric Montagnac

Това е най-добрата платформа за сделки с мобилни телефони на едро и много други стоки на добри цени. Той е идеален за много индустрии и предприемачи, които търсят добри стоки.

Ionica Toma

Отлична техническа поддръжка. Много съм доволен, защото отговорите са конкретни и бързи. Бях в Merkandi за кратко време и вече успях да направя първата продажба.

Tomasz Nowak

Лесна регистрационна форма и онлайн услуга. Лесно търсене на продукти и широка гама от предложения за избор.

Ralf Wenkmann

Първите преживявания са positve, много добра комуникация с обслужването на клиенти. Наличност и поддръжка на високо ниво. Уебсайтът е лесен за използване, изброяването на оферти е интуитивно и изобщо не е сложно.

Bruno Tedesco

Благодарение на Merkandi имам възможност да продавам своите продукти в по-големи количества и да намеря нови доставчици. С уважение Мариана Бианки

Bianchi Marianna

Merkandi е отлична международна търговска платформа за популяризиране на стоки на едро. Обслужването на клиентите им е готово да ви помогне и да ви помогне да продадете стоките си.

Abdé Bessai

Според мен Merkandi е много интересен портал, който си струва да се препоръча. Платформата ми помогна при установяването на бизнес контакти. Продължавай така!

adnan scheikani

Често задавани въпроси


Мога ли да се регистрирам в Merkandi, без да имам компания?

Да, частните лица могат да създадат акаунт в Merkandi. Моля, обърнете внимание, че малка част от нашите търговци на едро продават стоки изключително на фирми. За да продавате в Merkandi обаче, трябва да имате активен бизнес.

Какво да направите, за да направите покупка на Merkandi?

За да купите в Merkandi, трябва да регистрирате акаунт и да платите абонамент. След като платите, акаунтът ви ще се активира и ще получите достъп до данните за контакт на продавачите.

Къде се намира складът?

Merkandi не продава стоките, показани на уебсайта - търговците на едро са проверени. Данните за местоположението на складовете могат да бъдат намерени в техните профили и са достъпни след регистрация и плащане на акаунта.

Мога ли да създам тестов акаунт в Merkandi?

Merkandi не предлага тестови акаунти. Потребителят обаче може да поиска възстановяване на разходите за регистрация в рамките на 14 дни. В случай на недоволство от нашия уебсайт, всичко, което трябва да направите, е да напишете имейл, да ни се обадите или да се свържете с нас в нашия чат. Не рискувате нищо!

Проверени ли са продавачите и автентични ли са стоките?

Преди да публикува офертите си, всеки търговец на едро преминава през процес на проверка. Подобна проверка е насочена към повишаване на сигурността ви по време на транзакции. Освен това проверяваме и оферти с маркови продукти, за да потвърдим автентичността и произхода на такива стоки.