Търсене на стоки

Професионално търсене на оферти от цял свят

Поръчайте информация за цени на стоки от избран регион на света, с пълни данни за контакт на фирми, точна спецификация на стоките и условия за сътрудничество.

*Цената важи за търсене на стоки в Европейския съюз. Цената на търсене на стоки извън Европейския съюз се определя индивидуално за всяка поръчка.

Запазване

Запазете като пакет!

Тази услуга е част от нашите бизнес пакети. Като го закупите като част от пакет, можете да получите повече възможности и да спестите

Какво е търсене на продукти?

Merkandi се занимава с международна търговия от 2008 г. Ние ви предлагаме нашия опит, придобит, докато наблюдавахме над 200 000. търговски сделки, сключени в световен мащаб между купувачи и продавачи.

Търсенето на стоки се осъществява чрез активна комуникация с партньорите на Merkandi, проверка на международни бази данни и лични контакти на нашите експерти на чуждестранни пазари. Използваме чужди социални медии, интернет форуми и индустриални бази данни. Нашата услуга се характеризира с:

Икона на вдигнат палец
Ефикасност

Работим с производители, дистрибутори и търговци на едро в 150 страни

Икона на вдигнат палец
Гъвкавост

Вие избирате кое от представените оферти отговаря на вашите очаквания

Икона на вдигнат палец
Запазване

Ние ще търсим стоки в съответствие със спецификацията и ценови диапазон, което ще ви спести време и пари

Анализ на таблет в склада

Купувайте стоки в чужбина на по-добра цена!


Какви са предимствата на услугата за търсене на стоки:

 • Спестяване на време - ще получите готов отчет, съдържащ всички необходими параметри на търсената от вас стока, заедно с пълни данни за контакт на изпълнителя
 • Спестяване на пари - избраният продукт ще бъде много по-евтин от същия продукт, наличен на местния пазар,
 • Предимство пред конкуренцията - поръчайте стоки, недостъпни на местния пазар, което ще позволи на вашата компания да се открои от конкуренцията,
 • Нови сфери на дейност - изграждане на нови бизнес отношения с партньори от цял свят.

Планирайте своята стратегия за продажби - ние можем да намерим асортимента!


Дългогодишен опит, натрупан при надзор над 200 хил. търговски сделки, сключени по целия свят, ще ни позволят да изготвим оферти, които най-добре отговарят на вашите очаквания.

 • Не е нужно да знаете няколко езика, за да купувате стоки в чужбина, няма езикови бариери за Merkandi,
 • Защитете се от евентуален опит за измама от страна на нечестен изпълнител, намерете честни доставчици,
 • Намалете разходите си чрез по-ниски изкупни цени,
 • Намерете нови чуждестранни доставчици, това може да промени бизнеса ви.
Анализ на графиката

Към вас ли е насочена услугата?

ДА, ако нямате време да търсите оферти, не знаете езика или не го владеете добре. Не знаете къде и как да търсите информация в чужди сайтове. Нямате опит в международната търговия. Офертите, които намирате, са непривлекателни. Изгубихте ли вече търпението си? Поръчайте вашето търсене на продукти на Merkandi.

Какво е включено в отчета за търсене на стоки:


 • Подробности за регистрация на търговец (ако има такива)
 • Данни за лица за контакт (телефонни номера и имейл адреси)
 • Цени с количествени прагове (ако има такива)
 • Адреси на уебсайтове, социални медии и др. (ако има такива)
 • Пълни данни за контакт (адрес на централа, складове, клонове)
 • До 5 оферти от различни доставчици (ако намерим повече компании, ще получите и техните оферти, без допълнително заплащане)
 • Условия за сътрудничество (при наличие на преводи се заплащат допълнително на езика на доставчика на стоките)
 • Техническа спецификация (при наличие на езика на доставчика на стоките, преводите се заплащат допълнително)

Поръчайте търсене на продукти в Merkandi сега

Въведете име на фирма или собствено и фамилно име
Въведете данъчния идентификационен номер
Моля, влезте на улицата
Моля въведете пощенски код
Влезте в града

Вече имате акаунт? вход

Имате ли някакви въпроси?

Оставете вашите данни. Ние ще се свържем с вас!

Моля въведете собственото си име
Моля, въведете фамилията си
Моля, въведете вашия имейл адрес

Често задавани въпроси

Каква информация ще съдържа изготвеният доклад?
В отчета ще получите информация за цените на посочените стоки от избран регион на света, заедно с данни за контакт на фирми, както и точна спецификация и условия за сътрудничество. Докладът ще съдържа 5 оферти от различни доставчици. Ако намерим повече оферти, ние ще ви предоставим и техните оферти, без допълнително заплащане.
Как търсим стоки?
Ние използваме собствени източници на информация, международни бази данни и лични контакти на нашите експерти на чужди пазари. Използваме чужди социални медии, форуми, интернет бази данни, индустриални бази данни и много други.
Защо не мога да избера дали стоката ще е от вносител, производител или търговец на едро?
Дали стоките идват от вносител, производител или търговец на едро е от второстепенно значение. Най-важното е конкурентната цена и параметрите на офертата (т.е. качеството на стоките). Може да изглежда, че офертата на производителя ще бъде най-изгодна. Но често условията на такъв договор, голям обем поръчки и срочен договор означават, че това не е най-доброто решение. Ето защо ние представяме оферти от различни доставчици, съобразени с посочените от вас критерии.
Гарантираме ли наличността на избраните стоки?
Доставчикът ни представя оферта добросъвестно и ние приемаме, че той има стоката на склад към момента на изпращането й. Нашата задача е да намерим доставчик и да получим оферта, като в тази връзка даваме 100% гаранция за удовлетвореност.
На какъв език ще бъде изготвен докладът?
Най-важната информация, необходима за поръчка на стоките, ще бъде подготвена на английски език. От друга страна, дългите описания, свързани с условията на договора, самия договор, техническите спецификации ще бъдат предоставени на езика, на който са изготвени от доставчика на стоките. Merkandi може да преведе такива документи на всеки език срещу допълнително заплащане.
Merkandi начислява ли комисионна?
Ние не начисляваме комисионна за транзакции между купувачи и продавачи. Единствените разходи, които трябва да бъдат поети от клиента, са разходите за закупуване на услугата за извличане на стоки.
Как да използвате услугата?
Използването на услугата е много просто:
 1. Вие правите поръчката и плащането
  Просто поръчвате услугата и извършвате плащането.
 2. Попълвате формата за услугата
  По всяко време, като част от вашия абонамент (или 12 месеца от покупката, ако нямате акаунт), вие попълвате формуляра с подробности за търсения продукт.
 3. Получавате списък с доставчици
  В рамките на 3 работни дни ще получите списък с доставчици, които разполагат със стоките, които търсите.
Какво е стокова група и какво означава, че търсите в 1 стокова група?
Ако например търсите доставчик на мебели и те трябва да бъдат офис мебели, кухненски мебели, мебели за всекидневна, мебели за спалня, тогава ние ги разглеждаме като 1 стокова група. Ако пък търсите мебели, но в същото време и строителни машини, това са две различни стокови групи и трябва да направите две различни поръчки за търсене на стоки.
Може ли Mercandi да извлича за мен стоки от връщания, излишъци, микс-палети?
Не, тъй като услугата за търсене на продукти се прилага само за стоки с пълна стойност, налични за редовна продажба. Ако търсите оферти за връщане или излишни наличности, моля, посетете нашата платформа.Ние добавяме нови наличности там всеки ден и можете също да изпратите вашето запитване до няколко хиляди търговци на едро, занимаващи се само с излишни наличности.
Проверени ли са доставчиците, търсени от Merkandi, и може ли да им се има 100% доверие?
На никого не може да се има 100% доверие, използвайте здрав разум и добри бизнес практики. Подпишете договор, опишете какво точно поръчвате, кой плаща за транспорта и т.н. . Някои от доставчиците могат да бъдат от базата данни на Merkandi, като това са проверени компании. Освен това всяка компания, която търсим за вас, подлежи на основна проверка в търговските регистри на страната. Ако се интересувате от пълна проверка на фирмата, използвайте специалната услуга на Merkandi → Проверка на изпълнителя.
Колко време имам да използвам услугата?
Услугата е достъпна за 12 месеца от момента на поръчката. Срокът на валидност на услугата не е свързан със срока на валидност на акаунта, но за да я използвате трябва да имате активен акаунт в Merkandi.

Трябва ти помощ?