Приоритетен и гарантиран превод на оферти на 20 езици

Автоматичен, незабавен превод на всичките ви оферти на 20 езици!

Няма повече езикови бариери - нашата услуга ви позволява да продавате стоки дори до най-отдалечените кътчета на света, без да се притеснявате за правилния превод на офертата!

Вход

Услугата е достъпна само за активни потребители на Merkandi

Запазване

Запазете като пакет!

Тази услуга е част от нашите бизнес пакети. Като го закупите като част от пакет, можете да получите повече възможности и да спестите

Описание на услугата

Автоматичният, незабавен превод ви позволява да продавате стоки в международен план, без да се притеснявате за правилния превод на офертата. Ще спестите време, отделено за модериране на офертата и ще улесните потенциалния купувач да се запознае със стоките за продажба.

Икона на вдигнат палец
Скорост

Преводът се извършва в реално време

Икона на вдигнат палец
Качество

Качеството на преводите е толкова добро, колкото това на професионален преводач

Икона на вдигнат палец
Ефикасност

Достигане до широка аудитория от цял свят

Прелитане на самолет над товарни контейнери

Влезте на международния пазар с тласък


Какви са предимствата на автоматичния превод на оферти:

  • Нови сфери на дейност - планирате ли международно развитие на вашия бизнес и разширяване на групата получатели? Благодарение на автоматичния, незабавен превод, вашите оферти ще бъдат показани във всички страни, където Merkandi е наличен.
  • Спестяване на време - офертите се превеждат в реално време на 20 езика, без да се налага ръчно да превключвате на отделни езикови версии.
  • Спестяване на пари - няма нужда да наемате служители или външни преводачески агенции.
  • Повишена ефективност – независимо откъде е купувачът, благодарение на автоматичния превод, той ще вижда вашите оферти на собствения си език, което значително ще увеличи интереса към вашите продукти.
  • Предимство пред конкуренцията - езиковата бариера няма да бъде пречка за изграждане на взаимоотношения с международни клиенти.

Професионалният бизнес е професионални инструменти


Разширените алгоритми за машинно обучение ви позволяват професионално да превеждате вашите оферти на езици 20 в реално време. Преводите са подобни на тези, направени от професионални преводачи, а времето за доставка е незабавно.

Flagi wielu państw

Поръчайте сега автоматичния превод на
оферти във вашия акаунт

Вход

Услугата е достъпна само за потребители на Merkandi.

Имате ли някакви въпроси?

Оставете вашите данни. Ние ще се свържем с вас!

Моля въведете собственото си име
Моля, въведете фамилията си
Моля, въведете вашия имейл адрес

Често задавани въпроси

На какви езици са преведени офертите?
Когато публикувате офертата си, вие я предоставяте на родния си език. Офертата ще бъде преведена автоматично на други езици, независимо от наличните езици, на които първоначално сте я публикували.
Офертите преведени ли са от преводачи или от преводач?
Офертите се превеждат от най-добрите преводачи въз основа на усъвършенствани алгоритми за машинно обучение. Много изследвания доказват, че те са толкова ефективни и качествени, колкото преводите, направени от професионални преводачи. Те обаче имат предимството на бързината - изпълняват се автоматично, независимо от времето на деня, и моментално.
Колко време имам да използвам услугата?
Услугата е достъпна за 12 месеца от момента на поръчката. Срокът на валидност на услугата не е свързан със срока на валидност на акаунта, но за да я използвате трябва да имате активен акаунт в Merkandi.

Трябва ти помощ?