FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Merkandi

Търговия на едро БЕЗ ГРАНИЦИ

Какво е Merkandi?

Merkandi е известна международна платформа за търговия на едро, която от години свързва купувачи и търговци на едро по целия свят. Нашата компания е основана, за да предоставя гъвкави и всеобхватни търговски решения на B2B и B2C клиенти, с оглед на техния бизнес успех.

Merkandi е не само място, където можете да намерите богат избор от продукти от различни категории, но и платформа, която ви позволява лесно да установявате контакти между доставчици и получатели. Нашата компания се фокусира върху прозрачността и коректността в търговските отношения, което позволява на нашите клиенти да постигнат стабилност и развитие в своите бизнес дейности.

Благодарение на технологично напреднали инструменти, Merkandi осигурява ефективно управление на поръчките, бърза комуникация и повишена сигурност на транзакциите. Нашата платформа за търговия е идеалното място за предприемачи, търсещи не само висококачествени продукти, но и партньорски бизнес отношения, основани на взаимно доверие и ползи.

Над 100 000

потребители

Над 1 200

коментари

Над 150

страни от света

Визия

Ние създаваме бъдещето на търговията на едро. Ние премахваме границите и езиковите бариери и повишаваме сигурността на транзакциите. Ние създаваме едно място, където международната търговия на едро става проста, лесно достъпна и безопасна.

Ние изпълняваме визията за един портал, който свързва търговци на едро и оферти от цял свят, повишавайки конкурентоспособността на пазара и достъпа до по-широка гама от продукти, като същевременно гарантираме възможността за разширяване на бизнеса към нови пазари и клиенти.

Визия за бъдещето

Ние в Merkandi не се ограничаваме просто да бъдем друга платформа за търговия. Нашата визия отива по-далеч - искаме да бъдем пионери в революцията в търговията на едро чрез иновативен подход, който носи стойност не само на нашите клиенти, но и на цялата индустрия.

Партньорство и доверие

В Merkandi искаме да бъдем не само платформа, но и партньор, който подкрепя своите клиенти на всеки етап от бизнес пътуването им, от идеята до реализацията. Нашата визия се основава на изграждането на дълготрайни взаимоотношения с клиентите, основани на взаимно доверие, коректност и партньорство.

Иновации и подобрения

Нашата цел е не само да отговорим на текущите нужди, но и да предвидим бъдещите тенденции и изисквания на пазара. В Merkandi вярваме в силата на иновациите и непрекъснатото усъвършенстване. Ето защо ние непрекъснато търсим нови решения, технологии и възможности, които ще ни позволят да посрещнем предизвикателствата на бъдещето.

Устойчиво развитие

Вярваме, че нашата визия може да промени начина, по който се възприема индустрията на търговията на едро и да допринесе за създаването на по-добър и по-устойчив бизнес свят. Нашата визия е не само финансов успех, но и положително въздействие върху общността и средата, в която работим.


Нашите предимства

Merkandi се откроява на пазара на едро с уникалните си предимства и професионален подход. Нашата компания се фокусира върху висококачествено обслужване на клиенти и цялостна бизнес поддръжка. Благодарение на нашия богат опит и модерни логистични решения, можем да гарантираме бързо и ефективно изпълнение на поръчките.

Ние непрекъснато развиваме нашата оферта, за да отговорим на очакванията на клиентите. Нашите изгодни условия за сътрудничество и конкурентни цени ни правят надежден партньор за много предприемачи.

Доверете ни се, за да ви помогнем да постигнете успех във вашия бизнес! Открийте защо сътрудничеството с нас е ключът към успеха на вашия бизнес!

Богата оферта

Merkandi предлага широка селекция от продукти от различни индустрии и категории, включително дрехи, електроника, домакински продукти, здраве и красота, автомобилни аксесоари и много други.

Конкурентни цени

Благодарение на нашите взаимоотношения с доверени доставчици и ефективни логистични процеси, ние можем да предложим атрактивни цени, което позволява на нашите клиенти да постигнат печеливши маржове.

Професионализъм

Екип от опитни специалисти на Merkandi осигурява професионална подкрепа на всеки етап от сътрудничеството, гарантирайки удовлетвореността на клиентите.

Глобално присъствие

Нашата платформа привлича клиенти от над 150 страни по света, демонстрирайки нашето глобално присъствие и способност да обслужваме клиенти на различни пазари.

Адаптиране към нуждите на клиента

Ние сме гъвкави и готови да адаптираме нашите услуги към индивидуалните нужди и предпочитания на клиентите, предоставяйки персонализирани решения за търговия.

Технологична поддръжка

Разполагаме със съвременни инструменти и технологии, които улесняват нашите клиенти да намерят правилния продукт, да управляват поръчките и да извършват разширен анализ на данни.


Нашите постижения

От създаването си Merkandi постигна много успехи, които включват:

 • Над 100 000 регистрирани потребители
  Нашата платформа привлича хиляди клиенти, които използват нашите търговски услуги.
 • Над 1 200 положителни коментара
  Доверието и удовлетвореността на клиентите са наш приоритет, поради което се радваме на признание под формата на множество положителни мнения и препоръки.
 • Над 150 страни по света
  Нашето глобално присъствие ни позволява да обслужваме клиенти по целия свят, което ни позволява динамично да развиваме нашия бизнес.
 • Над 150 000 оферти
  Широката гама от продукти, налични в нашата платформа, позволява на клиентите да намерят точно това, което търсят на едно място.

Нашите ценности

От създаването си Merkandi постигна много успехи, които включват:

 • Качество
  Ние се стремим да предоставим на клиентите продукти с най-високо качество, които отговарят на техните очаквания и изисквания.
 • Адаптиране към нуждите на клиента
  Нашата платформа позволява персонализирани решения за търговия, съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания на клиента.
 • Професионализъм
  Ние се гордеем с нашата честност и прозрачност във всички наши дейности, което ни позволява да изградим дълготрайни взаимоотношения, основани на доверие.

Област на действие

Работим в следните държави:

 

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.