FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
10 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Merkandi

Търговия на едро без ГРАНИЦИ

Какво е Merkandi?

Merkandi е международна платформа за търговия на едро за стоки, предлагани както в редовна продажба на едро, така и от класове на съдебни изпълнители, излишъци от производство и съхранение, ликвидация на дружества, връщане от потребители и т.н.

Над 100 000

потребители

Над 1 200

коментари

Над 150

страни от света

Визия

Ние създаваме бъдещето на едро. Ние премахваме границите, езиковите бариери и увеличаваме сигурността на транзакциите. Ние създаваме едно място, където международната търговия на едро става проста, достъпна и безопасна. Ние прилагаме визията за един-единствен портал, който свързва търговците на едро и оферти от цял ​​свят, увеличавайки конкурентоспособността на пазара и достъпа до по-широка гама от продукти, като същевременно гарантираме възможността за разширяване на бизнеса с нови пазари и клиенти.

Панаири

През септември 2019 г. посетихме международните панаири за електронна търговия IAW. Представителство на 3 членове от нашия екип за 3 дни бе домакин на клиенти и посетители, информиращи за нашите дейности и предимствата на използването на нашата платформа. Каним ви да ни посетите на следващия панаир, където ще излагаме редовно.

Merkandi IAW 2019


Езикова услуга

Ние ви помагаме ефективно да купувате и продавате стоки на безпрецедентни цени на едро и предлагаме обслужване на клиенти на следните езици:


Област на действие

Работим в следните държави:

 
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.