APRIL SAVINGS
-40%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Свържете се с търговци на едро от цяла Европа!

База на едро в Merkandi
Истинска търговия на едро!

Ние сме B2B платформа за търговия, обединяваща складове на едро и купувачи от Европа. Благодарение на нашата обширна база данни на търговци на едро, получавате достъп до информация за компаниите, които предлагат стоки от запаси, търгове на съдебни пристави, излишък от производство или разпродажби.

Ценови възможности всеки ден! Благодарение на Merkandi имате възможност да получавате ежедневни или седмични бюлетини, в които можете да намерите информация за нови продукти, предлагани от складове на едро, промотиращи техните стоки на нашия сайт.

Нашата платформа предоставя възможност за закупуване на стоки от най-големите производители и всичко това за малка част от цената им на едро. От маркови дрехи, идващи от ликвидацията на магазини (оригинални продукти с пълна стойност), през стоки от запаси, възвръщаемост (т. нар. Retour Ware), до оборудване на цели складове и производствени съоръжения от ликвидация и съдебни изпълнители.


Професионален каталог на складове на едро
Складове на едро от цяла Европа. И не само!
Контакт без посредници

Производители, доставчици, дистрибутори, търговци на едро и др. на едно място. Представено по интуитивен начин, така че да можете да се свържете с всички с бързи темпове


Търговци на едро от над 70 европейски страни, както и от САЩ, Африка и Латинска Америка. Не се ограничавайте, купувайте на най-ниски цени и не давайте шанс на конкуренцията


Данни за контакт директно от търговци на едро. Край на обаждането на посредници и чакането на отговор. Купувайте стоки директно от източника!


Проверени търговци на едро от 150 страни
Само проверени търговци на едро

Всеки търговец на едро трябва да премине нашата проверка, преди да добави дори една оферта. Всичко за вашата безопасност - за да сте сигурни, че купувате от достоверни компании.

Стоки под 10% от стойността им

Само на Merkandi ще намерите уникални предложения от търговци на едро, които продават стоки дори под 10% от стойността им. Това са огромни възможности да печелите пари за Вас, не позволявайте на никого да ви изпревари.

Мнения за търговци на едро PREMIUM

Профилът PREMIUM ви дава допълнителна възможност да проверите мненията на други потребители за търговци на едро. Обичате ли да купувате безопасно? Проверете мнението на другите, преди да купувате!

Неограничен брой контакти

Единственото ограничение е вашето време. Свържете се с всички търговци на едро без ограничения!

Складове на едро със стоки, които няма да намерите никъде другаде.

Свържете се с търговци на едро, които никъде не публикуват стоките си и продават само стационарно. Няма да намерите тези оферти никъде другаде в интернет!

Черен списък на складове на едро PREMIUM

Използвате други портали? Не се заблуждавайте. Като имате достъп до нашия черен списък, можете да проверите дали търговецът на едро е достоверен.

Започнете да купувате в международен план на най-ниски цени!

Вход Регистрирайте се
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.