Happy saleHappy sale
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
35 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 45 хиляди доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

За купувачи

Регистрирайте акаунт още днес и купувайте по-евтино!

Общи информации

Нашите потребители лесно и удобно установяват контакти на Merkandi със складовете на едро, където купуват различни стоки до 60%-80% по-евтино.

Платформата Merkandi предлага на купувачите обширна база данни от доказани търговци от Германия, Полша, Англия, Австрия, Холандия, Франция, Швейцария, Италия, Испания, Гърция, Русия, Чехия, Турция, както и САЩ, Румъния, Ирландия, Индия, Белгия и много други.

Ние непрекъснато разработваме платформата Merkandi и разширяваме нейния обхват до нови целеви държави, благодарение на непрекъснатото нарастване на броя на оферти на уебсайта.


Мерканди
в цифри

Над 75.000

потребители

Над 1.000

коментари

Над 150

страни от света

За купувачите това означава едно - още по-доказани източници на покупка на стоки от всяка индустрия - дрехи, обувки, електронно оборудване, компютри, лаптопи, хранителни стоки, напитки, козметика, парфюм, битова химия и много други.

Без значение какъв продукт търсите - на Merkandi имате на разположение база данни на търговци на едро, производители и дистрибутори от Европа и по света, както и десетки хиляди оферти на едро.

Как да получите достъп до тях?

Просто регистрирайте акаунт в Merkandi, за да достигнете до избрани компании за няколко секунди и се свържете с тях за по-подробна информация или оферти, обсъдете подробности за сътрудничество или поръчайте стоки.

Присъединете се към нас днес и купувайте по-евтино
Регистрация
Ето предимствата за купувачите на Merkandi:
Неограничен брой запитвания

Ние ви даваме възможност да изпращате запитвания до търговци на едро без ограничения, чрез формуляра за контакт и директно по електронна поща.

Удобна търсачка за продукти

Ние предлагаме разширена търсачка, благодарение на която можете бързо да намерите продукта, който търсете.

Удобен панел за управление на акаунт, контакти, оферти и данни

Ние предлагаме професионален панел за клиенти, благодарение на който можете лесно да управлявате вашите съобщения, любими търговци на едро или оферти.

Достъп до черния списък на търговците на едро

На потребителите на PREMIUM предоставяме черен списък на измамни компании, които са измамили своите клиенти. Тези компании не са в списъка на търговците на едро на Merkandi.

Видими данни за контакт на търговци на едро

В нашите оферти и в базата данни на търговците на едро, ние представяме пълни данни за контакт на продавачите - адрес, телефонни номера, адрес на уебсайт.

Ежедневен бюлетин с нови оферти на едро от цял ​​свят

Ние изпращаме най-новите търговски оферти със стоки на най-добрите цени на пазара всеки ден на вашия имейл адрес.

Достъп до мнения за търговци на едро

Ние предоставяме на клиентите на PREMIUM система за коментари относно търговците на едро, която им позволява да прочетат мненията за надеждността на отделните доставчици.

Достъп до оферти за акции от 150 страни по света с отстъпки до -90%

Ние ви даваме възможност да достигнете до уникални предложения за акции от цяла Европа, Азия и САЩ.

Мнения относно Merkandi

Вече отдавна съм регистриран в Merkandi. Вършите отлична работа и сте истински професионалисти! Вашият отдел продажби е винаги компетентен.

Jaouad Eddassouki

За да бъдете единственият, Merkandi е едно от най-добрите места за започване на вашия бизнес или за продължаване. Той има толкова много потенциал, вещицата може да покрие всички възможни и невъзможни нужди на търговеца. Аз съм само нов там, но вече съм изумен. Ооо такава находка.

Gatis Krasovskis

Силно разработен уебсайт за търговци на едро и с премиум акаунт можете да проверите надеждността на продавачите ... Горещо препоръчвам платформата Merkandi!

YASSIN ATIAH
Видео за Merkandi

Каним ви да гледате нашия късометражен филм, в който обясняваме как работи нашата платформа за търговия на едро - Merkandi. Ще разберете как нашият портал ще ви спести до 60-80% при покупки на стоки за вашия магазин.


Ползи за купувачите

Международната платформа за търговия на едро Merkandi обединява складове на едро и производители главно от Европа, но също така и от Азия и САЩ. Нашата общност е затворена, но всеки ден нарастваща група производители, търговци на едро, брокери, дистрибутори и собственици на магазини, предлагащи или желаещи да закупят стоки на склад, търгове на съдебни пристави, излишно производство или разпродажби. Основната му цел е да улесни търговците да намерят достоверни търговски партньори, да установят контакт с тях и в крайна сметка ползотворно сътрудничество.

 

За потребителите, които се интересуват от покупката, Merkandi предлага достъп до международна база данни на търговци на едро, специализирана в продажбата на, наред с други, стоки - това са количества на едро на много евтини продукти от производствени излишъци, складове, стоки от връщането на потребителите, края на серията, складови наличности, например от сезонни разпродажби, както и оборудване след изложение и след лизинг, така и стоки от ликвидацията на магазини, складове на едро, складове и различни промишлени предприятия.

Платформата Merkandi, благодарение на ясното представяне на продуктите в каталога и лесно за използване търсачка, позволява бързо и интуитивно търсене както на продукти, така и на съответните бизнес партньори.

Достъп до данни за контакт на проверени складове на едро, предлагащи запаси. След регистрирацията в услугата и плащането годишния абонамент, потребителят получава достъп до обширна база данни с информации за контакт на складовете на едро (адреси, телефонни номера, уебсайтове и имейл адреси на компании), занимаващи се с продажба на обикновени продукти, както и на стоки от тип на запаси и outlet. Благодарение на платформата потребителите, които се интересуват от закупуване на евтини продукти от определен бранш или асортимент от стоки, няма да бъдат принуждавани да търсят търговци на едро в уебсайтове с часове и често безрезултатно. След като влезете в нашата услуга, след като кликнете върху „Складове на едро“, ще бъде представен списък с доказани компании, които се занимават със търговия на едро на запаси или редовни стоки. Всеки склад на едро на Merkandi подлежи на проверка, която се състои в проверка на нейната достоверност от нашите служители. Благодарение на това всички потребители на платформата за търговия на едро Merkandi могат да бъдат сигурни, че имат работа само с физически съществуващи компании, които наистина се занимават с продажба на акции, outlet или излишъци. Всички, които искат да публикуват офертата си в Merkandi, ще бъдат проверени.

Освен това, в картата на всеки търговец на едро има информация, за да улесни Купувача да се свърже и да купи продуктите, предлагани от Продавача. Тази информация се отнася, наред с други, до формите на доставка на стоки, начините на плащане за закупените стоки или езиците, на които може да се осъществи контакт с търговец на едро. Потребителите на PREMIUM акаунти могат да видят и мнения, издадени на търговци на едро от други Купувачи.

За улеснение на използването на уебсайта на Merkandi има възможност и за разширено търсене на едро. И така, в списъка могат да се появят само складове на едро от страната, избрана от потребителя, напр. складове на едро от Германия, складове на едро, предлагащи само продукти от избрания клон или подотрас (складове на едро, предлагащи например облекло, детски продукти, стоки от ликвидация на фирми) или дадена стокова група, напр. нови продукти, ремонтирани стоки (т. нар. ремонтирани). Също така е възможно да се показват само онези складове на едро, които предлагат стоки при поискване.

Достъп до каталога на продуктите, подредени в категории и подкатегории. Ежедневни нови предложения за акции. Благодарение на платформата за търговия на едро Merkandi, нейните потребители могат да получат подробна информация за най-евтините оферти на европейския пазар в рамките на един час. Освен това в описанието на офертата търговците на едро предоставят подробни данни, които улесняват потребителите да вземат решение за покупка, напр. информация за цената, наличното количество стоки, минималната сума на поръчката или начините на плащане и условията за доставка. Тази информация позволява на Купувача да сравнява и избира най-изгодната оферта на пазара.

За да се намали риска от онлайн пазаруване, платформата Merkandi предлага на своите потребители достъп до базата данни за контакти само на предварително проверени складове на едро. Освен това на сайта има система за мнения, която представлява сбор от информациии за търговците на едро. Тези коментари са форма на обобщение на транзакциите от Купувачите, които препоръчват или обезкуражават сътрудничеството с даден търговец на едро.

Платформата Merkandi също предлага формуляри за контакт, за да улесни контакта с избрания търговец на едро, бюлетин с информация за нови оферти, важни промени в услугата, промоции и помощ на Oтдела за Oбслужване на Kлиенти, отворен от понеделник до петък.

В заключение, платформата за търговия на едро Merkandi помага да се изгради мрежа от бизнес контакти. Улеснява намирането на достоверни търговци на едро, предлагайки акции от интересен сектор на купувача, както и позволява бърз и лесен контакт с търговец на едро и закупуване на продукти на най-добрите цени на пазара.

Присъединете се към нас днес и купувайте по-евтино
Регистрация
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.

;