HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

За купувачи

Платформа за търговия на едро №1 за купувачи. Най-добрите оферти на стоки от цял свят. Излишни запаси, артикули в края на серията и много повече. До 90% по-евтино

Какво е Merkandi?

Merkandi е международен портал за търговия на едро, свързващ купувачи на едро с продавачи. На Merkandi ще намерите разнообразие от продукти в големи количества от доставчици от цял свят. Това е платформа за предприемачи, които търсят възможности за закупуване на стоки на едро на най-добри цени.

Над 100 000

потребители

Над 1 200

коментари

Над 150

страни от света

Открийте света на търговията на едро с Merkandi

В Merkandi знаем, че успехът в търговията на едро изисква достъп до най-добрите оферти и надеждни бизнес партньори. Ето защо създадохме платформа за купувачи, която предлага множество предимства:

Неограничен брой запитвания

Ние ви даваме възможност да изпращате запитвания до търговци на едро без ограничения, чрез формуляра за контакт и директно по електронна поща.

Удобна търсачка за продукти

Ние предлагаме разширена търсачка, благодарение на която можете бързо да намерите продукта, който търсете.

Удобен панел за управление на акаунт, контакти, оферти и данни

Ние предлагаме професионален панел за клиенти, благодарение на който можете лесно да управлявате вашите съобщения, любими търговци на едро или оферти.

PREMIUM
Достъп до черния списък на търговците на едро

На потребителите на PREMIUM предоставяме черен списък на измамни компании, които са измамили своите клиенти. Тези компании не са в списъка на търговците на едро на Merkandi.

Видими данни за контакт на търговци на едро

В нашите оферти и в базата данни на търговците на едро, ние представяме пълни данни за контакт на продавачите - адрес, телефонни номера, адрес на уебсайт.

Ежедневен бюлетин с нови оферти на едро от цял ​​свят

Ние изпращаме най-новите търговски оферти със стоки на най-добрите цени на пазара всеки ден на вашия имейл адрес.

PREMIUM
Достъп до мнения за търговци на едро

Ние предоставяме на клиентите на PREMIUM система за коментари относно търговците на едро, която им позволява да прочетат мненията за надеждността на отделните доставчици.

Достъп до оферти за акции от 150 страни по света с отстъпки до -90%

Ние ви даваме възможност да достигнете до уникални предложения за акции от цяла Европа, Азия и САЩ.

Регистрирайте се днес и купувайте по-евтино!

Присъединете се към групата от над 100 000 доволни потребители

Мнения относно Merkandi

Тоест как нашите потребители ни оценяват

Възхищавам се на високия професионализъм по време на процеса на валидиране и информиране на потребителите за измамници, прости съобщения и процес на поръчка, но съмнителна ефективност на платените услуги.


Yevgeniy Sydorenko

По-ниски цени: Пазарите на едро често предлагат продукти на по-ниски цени в сравнение с магазините на дребно, защото купуват продукти на едро директно от производители или дистрибутори. Голям избор: Пазарите на едро обикновено предлагат голямо разнообразие от продукти, включително различни марки, стилове и размери, което позволява на клиентите да намерят продуктите, които най-добре отговарят на техните нужди.


Mouad Mentak

Вчера един от приятелите ми ми разказа за вашето висококачествено обслужване и мястото, на което да се доверя за качество и конкурентна цена и със сигурност намерих тук най-доброто за моя бизнес растеж.


Ahmed Noor

Ползи за купувачите

Целият свят на една ръка разстояние

В международната платформа за търговия на едро Merkandi събираме производители и търговци на едро предимно от Европа, но също така и от Азия и САЩ. Нашата общност е нарастваща група от производители, търговци на едро, търговски посредници, дистрибутори и собственици на магазини, които предлагат или искат да закупят нови и употребявани, обновени или повредени стоки всеки ден. Нашата основна цел е да улесним търговците да намират надеждни бизнес партньори, да установяват контакт с тях и в крайна сметка да осъществяват ползотворно сътрудничество.

За потребителите, които се интересуват от покупка, Merkandi предлага достъп до международна база данни от търговци на едро, специализирани в продажбата на обикновени продукти и артикули на склад - това са количества на едро на много евтини продукти от производствени излишъци, складови излишъци, стоки от потребителски връщания, край на серийни продукти, например сезонни разпродажби, както и оборудване след изложби и след лизинг, както и стоки от ликвидация на магазини, търговци на едро, складове и различни промишлени предприятия.


Обширна база данни от проверени търговски компании

След като се регистрира и заплати годишен абонамент, потребителят получава достъп до обширна база данни с контакти на търговци на едро (адреси, телефонни номера, фирмени уебсайтове), продаващи обикновени продукти, както и стоки на склад и търговски обекти.

Всеки търговец на едро в Merkandi се проверява чрез проверка на надеждността му от нашите служители. Благодарение на това потребителите на платформата за търговия Merkandi получават достъп до проверени компании и по този начин повишават сигурността на транзакциите. Всеки, който иска да публикува своята оферта в Merkandi, подлежи на проверка.


Пълна информация на едно място

Благодарение на платформата потребителите, които се интересуват от закупуване на евтини продукти от определена индустрия или гама от стоки, не трябва да прекарват часове в дълги и често безплодни търсения на търговци на едро в уебсайтове. След като влязат в Merkandi и кликнат върху „Търговия на едро“, им се представя списък с проверени компании, занимаващи се с търговия на едро, складови или обикновени стоки както в Европа, така и по света.

Всяка карта на търговеца на едро съдържа информация, предназначена да улесни купувача при контакт и закупуване на предлаганите от продавача продукти. Тази информация включва, наред с другото: форми на доставка на стоки, методи на плащане за закупени стоки или езици, на които можете да се свържете с търговеца на едро. Потребителите на PREMIUM акаунт могат също да видят мнения, дадени на търговците на едро от други купувачи. Това е форма на обобщение на транзакциите от купувачи, които препоръчват или не съветват сътрудничество с даден търговец на едро.

Регистрирайте се днес и купувайте по-евтино!

Присъединете се към групата от над 100 000 доволни потребители

Разширена търсачка

Ясното представяне на уебсайта и лесната за използване търсачка позволяват бързо и интуитивно търсене на подходящи бизнес партньори и продукти. По този начин списъкът може да включва търговци на едро само от страната, избрана от потребителя, например търговци на едро от Германия, търговци на едро, предлагащи само продукти от избрана индустрия или подотрасъл (напр. дрехи, детски продукти, стоки от ликвидация на компания) или дадена продуктова група , например нови продукти, обновени стоки.

В търсачката можете също така удобно и бързо да сортирате търговците на едро по броя оферти, които имат, или да сортирате офертите по цена или дата на добавяне. Също така е възможно да се показват само онези търговци на едро, които предлагат стоки по заявка. Полето за търсене е разширен инструмент, който стеснява търсенето по ключови думи, например: добре познати марки или продукти.


Богата гама от продукти

В платформата за търговия Merkandi потребителите също имат достъп до ясно представяне на оферти, организирани в категории и подкатегории. Нови оферти за акции се публикуват всеки ден. В описанието на офертата търговците на едро предоставят подробни данни, като например информация за цена, налично количество стоки, минимална сума за поръчка, начини на плащане и условия за доставка. Благодарение на това потребителите могат бързо да получат подробна информация за най-евтините предложения на европейския пазар.

Освен това платформата Merkandi предлага, наред с другото: формуляри, които улесняват връзката с избрания търговец на едро, персонализиран бюлетин с информация за най-добрите оферти, важни промени в уебсайта и промоции, както и помощта на многоезичен отдел за обслужване на клиенти, отворен от понеделник до петък.

За да обобщим, платформата за търговия на едро Merkandi поддържа изграждането на мрежа от бизнес контакти. Улеснява намирането на надеждни търговци на едро, които предлагат стоки от индустрията, от която купувачът се интересува, а също така дава възможност за бърз и лесен контакт с търговеца на едро и закупуване на продукти на най-добрите цени на пазара.

Мерканди в света

Държави, в които работим с нашите клиенти

 

150 държави

Имаме оферти и потребители от цели 150 държави

34 домейна

Имаме цели 34 езикови версии на нашата платформа

Стотици хиляди оферти

Асортимент от всяка категория от търговци на едро от цял свят

Регистрирайте се днес и купувайте по-евтино!

Присъединете се към групата от над 100 000 доволни потребители

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.