APRIL SAVINGS
-40%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

За продавачи

№1 платформа за търговия на едро за продавачи. Една платформа, световно покритие. Много инструменти и много предимства

Какво е Merkandi?

Merkandi е международна платформа за търговия на едро, която обединява търговци на едро, дистрибутори, вносители и износители, работещи в индустрията за търговия на едро.

Нашата платформа работи на европейски и световни пазари, предлага се на много езици и ви позволява бързо да достигнете до клиенти, които се интересуват от постоянно сътрудничество при доставката на палети или контейнери със стоки.

Над 100 000

потребители

Над 1 200

коментари

Над 150

страни от света

Открийте световната търговия и увеличете продажбите си с Merkandi

В Merkandi разбираме, че успехът на продавачите на едро зависи от достъпа до най-добрите бизнес инструменти. Ето защо създадохме платформа за продавачи, която предлага множество предимства:

Промоция на вашите оферти в цяла Европа

Ние се грижим за обхвата - позиционираме вашите продуктови реклами в Google, в социалната мрежа и т.н.

Многоезично описание на вашата компания

Превеждаме описанието на вашата компания на всички езици на платформата

Внос/Износ на стоки CSV, XLS, XML

Даваме възможност да публикувате цели каталози на вашите продукти с едно кликване на мишката.

Вашата компания в международен каталог

Ние поставяме вашата компания в международния списък на търговци на едро и производители.

Публикуване на неограничен брой оферти

Позволяваме ви да публикувате неограничени оферти, със снимки и списъци с продукти.

Услуги за съдействие на консултант

Предлагаме ви подкрепа и възможност да се консултирате с вашия съветник по телефон, имейл, LiveChat.

Нови, използвани, реновирани и повредени стоки

Предоставяме ви място за публикуване на оферти на продукти от различни източници.

Един акаунт - целият свят

Ние поставяме вашите оферти на всички специални страници на ключови пазари, на родните езици на купувачите.

Без допълнителни такси за продажба

Вие плащате само за абонамента, без скрити такси или комисионни за транзакции - с нас вие максимизирате печалбите си.

Регистрирайте се днес и започнете да продавате

Присъединете се към групата от над 100 000 доволни потребители

Мнения относно Merkandi

Тоест как нашите потребители ни оценяват

Приятно съм изненадан и препоръчвам вашия сайт. В него има много търговци на едро и представянето на оферти в сайта е перфектно.


CHRISTIAN DOUCET

Много добра платформа. Тя ви позволява да печелите клиенти и популяризира стоките. Силно препоръчвам. Отдавна търсим този тип медии и тук намерихме фантастична възможност да популяризираме нашата компания.


Łukasz Rostkowski

Топ платформа за търговия! Много дилъри от много страни. Изборът на продукти и артикули е страхотен. Бърз контакт с продавачите / купувачите. Просто страхотно!


Mohammed Chakroun / Deluxe Outlet GmbH

Ползи за продавачите

Целият свят на една ръка разстояние

В международната платформа за търговия на едро ние обединяваме производители и търговци на едро главно от Европа, но също и от Азия и САЩ. Нашата общност е нарастваща група от производители, търговци на едро, търговски посредници, дистрибутори и собственици на магазини, които предлагат или искат да закупят нови и употребявани, обновени или повредени стоки всеки ден. Нашата основна цел е да улесним търговците да намират надеждни бизнес партньори, да установяват контакт с тях и в крайна сметка да осъществяват ползотворно сътрудничество.

За потребителите, които се интересуват от покупка, Merkandi предлага достъп до международна база данни от търговци на едро, специализирани в продажбата на обикновени продукти и артикули на склад - това са количества на едро на много евтини продукти от производствени излишъци, складови излишъци, стоки от потребителски връщания, край на серийни продукти, например сезонни разпродажби, както и оборудване след изложби и след лизинг, както и стоки от ликвидация на магазини, търговци на едро, складове и различни промишлени предприятия.


Пълен и надежден профил на продавача

След регистрация и заплащане на годишния абонамент и преминаване на положителна проверка, извършена от нашите служители, търговецът на едро получава статут на продавач. След това той има достъп до базата данни на търговците на едро, които публикуват оферти за продажба, а също така има акаунт на продавача, чрез който може да публикува произволен брой реклами за своите стоки.

Всеки, който иска да публикува своята оферта в Merkandi, подлежи на проверка. След това продавачът може да представи своята компания на платформата на много езици, с пълни данни за контакт: адрес, имейл, телефонен номер, връзка към официалния уебсайт и описание на бизнеса. Благодарение на това повишава доверието и признанието сред международните клиенти.


Удобен панел за продажби на продукти

Всяка карта на търговеца на едро съдържа информация, предназначена да улесни купувача при контакт и закупуване на предлаганите от продавача продукти. Тази информация включва, наред с другото: форми на доставка на стоки, методи на плащане за закупени стоки или езици, на които можете да се свържете с търговеца на едро Интуитивният и функционален панел на продавача ви позволява лесно да добавяте, управлявате и рекламирате оферти. Индикаторът за качество на офертата ви позволява да оптимизирате привлекателността на отделните оферти.

Използвайки функционална кутия за съобщения и поръчки, желаещите да закупят изложените стоки могат да установят директен бизнес контакт с продавачите и лесно да поддържат постоянни бизнес отношения. Merkandi не начислява комисионна върху продажбите, което означава, че търговецът на едро генерира печалба без марж или допълнителни такси.

Регистрирайте се днес и започнете да продавате

Присъединете се към групата от над 100 000 доволни потребители

Безплатен бюлетин за купувачи от 150 държави

Офертите са най-важното тук. Както потребителите на Merkandi, така и хората, интересуващи се от търговия на едро, които са потвърдили абонамента си за безплатния бюлетин, се информират всеки ден за нови продукти и най-добрите оферти в платформата. По този начин продуктите, публикувани в платформата, се представят редовно на хиляди потенциални купувачи, което увеличава шанса за бързо намиране на купувач. Посочването на избрани категории и продуктови групи при абониране за бюлетина ви позволява да получавате оферти, идеално съобразени с вашите нужди.

Абонатите на многоезичния бюлетин също получават информация за важни промени в уебсайта и промоции. Офертите, представени в платформата Merkandi, са видими за всички интернет потребители, но за да видите данните за контакт на търговеца на едро, който издава офертата, трябва да се регистрирате в Merkandi.


Разширена статистика, посещения на фирмения профил и оферти

Благодарение на достъпа до разширена статистика, продавачите на Merkandi имат представа за ефективността на своите оферти. Той наблюдава данни като броя на прегледите на оферти и профили и може също да провери броя на последователите на профила или офертите. Анализът на трафика позволява на търговеца на едро да коригира по-добре стратегията си за продажби.

Благодарение на многоезичните описания на продуктите офертите достигат до широка група клиенти от различни страни и продавачът печели още повече посетители и има още по-голям обхват сред потенциалните клиенти. Освен това всеки ден екип от специалисти на Merkandi се грижи за продажбите и популярността на офертите на търговците на едро, например чрез модериране на оферти. Като потребител на платформата търговецът на едро може да разчита и на помощта на многоезичния отдел за обслужване на клиенти, който работи от понеделник до петък.

За да обобщим, платформата за търговия на едро Merkandi подпомага продавачите в изграждането на мрежа от бизнес контакти. Улеснява намирането на надеждни клиенти на едро, интересуващи се от продукти от офертата на Продавача в бранша, а също така позволява бърз и лесен контакт с тях и продажба на продукти на конкурентни пазарни цени.

Мерканди в света

Държави, в които работим с нашите клиенти

 

150 държави

Имаме оферти и потребители от цели 150 държави

34 домейна

Имаме цели 34 езикови версии на нашата платформа

Хиляди купувачи

Голяма група от хора, които се интересуват от покупка

Регистрирайте се днес и започнете да продавате

Присъединете се към групата от над 100 000 доволни потребители

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.