HAPPY SALE
-35%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

История на Merkandi

 • 2023

  юли, 2023
  Предложения при търсене

  Внедряваме по-опростена система за търсене на нашия уебсайт. Отсега нататък при въвеждане на фраза в полето за търсене системата ще предлага категории, най-популярните тагове и най-подходящите продукти. Това улеснява търсенето и още по-бързо достига до правилните продукти.

  Поръчване на продукти

  Търговията винаги включва контакт с клиента. Един от най-често съобщаваните проблеми са безкрайните разговори с купувачите. За да намалим броя на обменените съобщения и да увеличим продажбите, въвеждаме система за поръчка на продукти с кошница. Сега поръчването е по-лесно и по-интуитивно от гледна точка на купувача, а продавачът получава готова за изпълнение поръчка.

 • юни, 2023
  Продавачът се включва

  Пълните данни за продавача като начини на плащане, начини на доставка, работно време и т.н. трябва да са стандартни. За да гарантираме, че всеки продавач има напълно попълнен профил, внедрихме адаптиране на продавача. Допълването на данните ще доведе до по-малко ненужни запитвания от купувачи и повече заинтересовани страни.

  Нов, по-добър и по-бърз импорт на оферти

  Изцяло наново сме подготвили импорта на оферти. Сега е по-бързо, по-лесно и по-интуитивно за използване. Надяваме се, че нарастващият брой потребители, използващи този модул, ще могат да добавят и актуализират своите оферти още по-лесно.

 • май, 2023
  Публикуване на оферти - още по-лесно

  Отсега нататък ние се грижим за всичко на Merkandi. Всяка оферта може да бъде публикувана само в една версия, като ние ще я преведем на всички останали. Международната търговия стана по-лесна.

  По-бързи, по-прости филтри и сортиране

  Въведохме редица подобрения във филтрите - вече са сортирани по броя на офертите, които имаме, улеснихме навигацията в подкатегориите и скоростта на тяхната работа. Освен това сме внедрили възможност за сортиране на оферти по цена и дата на добавяне.

 • април, 2023
  Информиране за купувачи

  На Merkandi офертите са най-важни. Въведохме процес на включване, който позволява на потребителя да избира категориите и продуктовите групи, които го интересуват, след което получава бюлетин с оферти, идеално съобразени с неговите интереси.

  Подновяемите абонаменти вече са в Merkandi

  Въведохме нов, по-удобен начин за управление на вашия абонамент. Отсега нататък за месечните абонаменти сумата на абонамента ще се таксува автоматично до анулиране. Сега всичко е още по-просто.

 • март, 2023
  Дейностите на Мерканди в областта на устойчивото развитие

  Merkandi е платформа, която от години се фокусира върху продажбата на излишъци, ликвидация, край на серията и т.н., т.е. противодействие на загубата на стоки. За да популяризираме тази идея и да образоваме обществеността, създадохме специална подстраница, съдържаща отчет за нашите дейности в тази област.

  Секция Писти с по-актуален набор от оферти

  Направихме промени в механизма, който категоризира офертите в секцията за акции. Отсега нататък в този раздел ще се появяват оферти, съдържащи набор от внимателно подбрани ключови думи, което ще допринесе за намаляване на броя на пропуснатите оферти и увеличаване на броя на уникалните възможности.

 • февруари, 2023
  Продуктовите отстъпки са тук!

  Отсега нататък всеки път, когато търговец на едро промени цената на продукт на по-ниска, това ще бъде отбелязано в офертата като промоция с посочване на новата и старата цена.

 • януари, 2023
  Увеличете продажбите с индикатор за качество

  Въведохме нова функционалност - индикатор за качество на офертата, благодарение на която всеки продавач може интерактивно да подобри своите оферти и в резултат → продажби. Индексът варира от 0 до 100, като оценка над 85 означава висококачествена оферта. Каним ви да тествате функционалността!

  Запазване на карти за по-лесно плащане

  Отсега нататък всеки потребител, който някога е плащал за услуга на Merkandi с кредитна или дебитна карта, ще може да избере запазена карта за следващо плащане.

  Упътване до склада

  Въведохме по-голяма карта в профила на склада, която е по-видима и четлива и съдържа много важна промяна - има възможност за задаване на маршрут. Планирането на посещение при търговец на дребно никога не е било толкова лесно.

 • 2022

  декември, 2022
  Достъп до оферти на едро без граници

  Превели сме всички оферти на сайта на всички налични езици. Благодарение на това всеки потребител, независимо от езика или езиковата версия на Merkandi, ще вижда един и същ набор от оферти за покупка. Повече оферти = повече клиенти за търговците на едро!

  Подобрен модул за съобщения и процент на отговори

  Един от ключовите елементи в международните контакти е електронната поща. Подобрихме модула, за да го направим по-лесен за използване, и въвеждаме нова функция - индикатори. Ще признаем продавачите, които отговарят на всички съобщения и го правят във възможно най-кратък срок.

 • ноември, 2022
  Mercandi се предлага в 6 нови държави!

  Следвайки нуждите на потребителите и посетителите, стартираме Merkandi на шест нови езика: датски, хърватски, норвежки, естонски, фински и словенски. Новите държави означават нови възможности за бизнес както за купувачите, така и за продавачите.

 • октомври, 2022
  Мобилната версия е още по-лесна за използване

  Въведохме редица подобрения в потребителския интерфейс и интерфейса, за да направим използването на Merkandi през мобилни устройства още по-просто, бързо и приятно. Освен това през следващите месеци ще работим върху потребителския панел, което ще има пряко въздействие върху положителното отхвърляне на съществуващите клиенти.

 • септември, 2022
  Мерканди отново ускорява

  Въведохме редица подобрения, за да направим платформата по-бърза. Те варират от оптимизиране на изображенията до поправки, които позволяват на избрани страници да се зареждат до 60% s по-бързо. Преглеждането на нови обяви никога не е било толкова бързо.

 • август, 2022
  Изкуствен интелект в действие

  Навлизаме в нова епоха. Извършихме подобрение на заглавията на офертите с помощта на изкуствен интелект. AI ще се погрижи за по-подходящи и по-привлекателни заглавия за клиентите

  Най-добрите оферти са по-нагоре в списъка

  Въведохме система за по-високо позициониране на най-популярните списъци. Отсега нататък най-добрите оферти ще бъдат изведени още по-високо, за да можете да ги достигнете още по-бързо!

 • юли, 2022
  Създаваме уроци, за да направим използването на Merkandi още по-лесно

  Създадохме първото ръководство за добавяне на оферти в платформата. Тя е графична и текстова, със съвети как да публикувате оферти, които се продават. Това е началото на поредица от материали, които ще улеснят още повече използването на нашата платформа.

 • юни, 2022
  Новата, по-добра търсачка е тук!

  Внедрихме нова търсачка, която има редица предимства. Тя е много по-бърза, връща по-приспособени резултати от търсенето, устойчива е на правописни грешки и може да разпознава вариациите на думите. Сега, с новата търсачка, е още по-лесно да намерите продуктите, които ви интересуват!

 • май, 2022
  Търсим инвеститори

  Платформата Merkandi се развива все по-успешно, набира нови потребители, продавачи и купувачи, а амбициите ни растат заедно с техните нужди. Ето защо търсим инвеститори, благодарение на които ще ускорим реализацията на визията - търговия на едро, която е проста, широко достъпна, интуитивна, сигурна и международна. Искате ли да участвате в тази революция?
  Пишете ни

  Тръгваме да завладяваме още пазари

  Ние вярваме, че търговията на едро няма граници. С мисията си да свързваме контрагенти по целия свят се стремим да опростим международната търговия и да завладеем нови пазари. Стартирахме пилотна програма, насочена към арабските страни, в която представяме платформата на нови продавачи и купувачи. Резултатът е още по-широк пазар и повече бизнес партньори за вас!

 • април, 2022
  Нов канал за контакт за всички посетители - чат на живо

  Досега чатът на уебсайта беше достъпен само за регистрирани потребители и в избрани секции на платформата. Тъй като разбираме колко сложна може да бъде търговията на едро и колко много въпроси могат да възникнат, стартираме чат за всички посетители.

  Тестваме нов тип акаунт - Premium PLUS

  За да отговорим на нуждите на потребителите, в рамките на промоция активирахме тестово нов тип сметка, която освен редица предимства на сметката PREMIUM има и три допълнителни услуги: Проверка на контрагента, търсене на стоки и сертификат за надеждност. Това е още една стъпка по пътя ни към най-доброто адаптиране на услугите ни към нуждите на нашите клиенти.

  Нов Freemium акаунт за продавачи

  Създадохме нов тип акаунт за Продавачи - FREEMIUM. Отсега нататък новите нерешителни продавачи имат възможност да проучат потенциала на Merkandi без никакви задължения.

 • март, 2022
  Нови форми на плащане за услугите Merkandi

  Стартирахме два допълнителни метода за плащане, за които нашите потребители настояваха - Apple Pay и Google Pay. Тези нови, бързи и лесни формуляри ще ускорят процеса на плащане.

 • февруари, 2022
  Подобряване на комуникацията

  Поставили сме си за цел да общуваме с нашите потребители по най-добрия възможен начин.

  Процесът започва още при регистрацията и тук сме приложили поредица от образователни съобщения за Merkandi и услугите, които предлагаме. Това е малка стъпка към подобряване на нашата платформа и голяма стъпка към опростяване, интуитивност и прозрачност на съобщението.

 • януари, 2022
  Оперативен отдел

  Поради нарастващите нужди на нашите потребители Службата за обслужване на клиенти се превърна в Оперативен отдел.

  Изграждаме екип от най-добрите експерти с широки компетенции, за да се грижим по най-добрия начин за нашите клиенти и тяхното удовлетворение. Всичко това е необходимо, за да бъдат нашите служители по-компетентни и да могат да удовлетворят нарастващия брой клиенти.

 • 2021

  декември, 2021
  Въвеждаме проучване на удовлетвореността на клиентите

  Започнахме да провеждаме циклично проучване на удовлетвореността на клиентите по показателя Net Promoter Score (NPS), за да определим по-добре качеството на нашите услуги и насоките за развитие/промяна.

 • ноември, 2021
  Започваме с "Бизнес пакети"

  Стартира пълната гама от "Бизнес пакети", която се радва на голям интерес още от самото начало.

  Тъй като всички обичат промоциите, а ноември е благоприятен за това, проведохме кампания LongBlackWeekend, която позволи на клиентите ни да спестят 30% от регистрациите и подновяванията. Проведохме кампанията LongBlackWeekend с невероятен успех.

  Проведохме кампанията LongBlackWeekend с невероятен успех.

 • октомври, 2021
  Скоро ще въведем "Бизнес пакети"

  След месеци на подготовка вече сме близо до това да представим на клиентите си "Бизнес пакети" - набори от професионални услуги в подкрепа на търговията на едро.

  Затова сме подготвили предварителна продажба на услугата с атрактивна промоционална отстъпка.

 • август, 2021
  На всеки за всичко или на всеки поотделно?

  Подготвяме се за прилагане на персонализирано изживяване на уебсайта, т.е. вслушваме се в нуждите на отделния потребител и подготвяме представянето само на съдържанието, което го интересува.

 • юли, 2021
  Подобрена система за импортиране на CSV и XML

  Знаем, че времето е пари, затова направихме промени в системата за импортиране на CSV и XML. Сега тя е още по-лесна и интуитивна за потребителя, което определено ще подобри качеството на използване.

 • май, 2021
  Ново оформление, ново изживяване в мобилната версия

  Следвайки препоръките на потребителите и специалистите по потребителско изживяване, въведохме в експлоатация новия уебсайт на Merkandi. Новото оформление на десктоп версията и напълно новото изживяване в мобилната версия са само част от подобренията за нашите потребители.

 • април, 2021
  Нови мениджъри - Обслужване на клиенти и Продажби

  Бързата международна експанзия и големият интерес ни принудиха да разширим отдела за обслужване на клиенти и да създадем нов отдел за продажби. Естествено е да се наемат мениджъри, които да управляват тези отдели.

 • март, 2021
  Електронна книга - Практично ръководство за всеки търговец на едро

  Тъй като купуването и продажбата на дадена стока става все по-достъпно, цената, качеството и маржът са предимство пред конкуренцията. Подготвихме книга, благодарение на която ще научите как да купувате най-добрите, най-качествени стоки на най-ниска цена.

 • януари, 2021
  Мерканди тръгва да завладява още 7 държави

  Официално е! Ние пробиваме нови граници на търговията на едро и отваряме нови възможности за вашия бизнес. Навлизаме в 7 нови държави със 7 нови езика, увеличавайки броя на потенциалните клиенти и търговци на едро.

 • 2020

  ноември, 2020
  Уведомление за насърчаване на оферти

  Знаете ли, че Merkandi популяризира избрани оферти на уебсайта? От днес, ако сте сред хората, чиято оферта сме популяризирали, ще получите известие за това.

  Имате ли стоките? Имаме купувач!

  Ако някой от нашите купувачи добави оферта за покупка на продукти, които са във Вашата оферта, ние ще Ви уведомим за това по имейл! Пускаме нов бюлетин, насочен към увеличаване на продажбите на търговци на едро и купувачи на оферти.

 • октомври, 2020
  Възможност за споделяне на данни с продавачи

  Ако се съгласите с това, Вашите данни за контакт ще бъдат видими за търговците на едро, с които си кореспондирате. Това ще улесни търговците на едро да се свържат с Вас.

  Успешна транзакция? Попитайте за коментар!

  Само едно кликване от получаване на положителен коментар след успешна транзакция, ние ще направим останалото вместо Вас!

 • септември, 2020
  Никога повече няма да пропуснете възможност!

  Отсега нататък можете да гледате любимите си категории, търсения и др. Без значение дали търсите елемент, който в момента липсва или търсите най-добрата цена - никога повече няма да пропуснете възможност.

  Плащате само за проверени номера на сметки!

  Продавачите имат възможност да проверят банковите си сметки. Благодарение на тази процедура увеличаваме сигурността на транзакциите сред купувачите. Merkandi казва „спри“ на престъпниците!

 • август, 2020
  Нова визуална идентичност и регистрирана търговска марка

  Направихме две важни промени в Merkandi. Една от тях е официалната регистрация на търговската марка „Merkandi“ за цяла Европа. Затова решихме също да освежим визуалната си идентичност. Представяме по-модерно и опростено лого в съответствие със съвременните тенденции.

  Революция в модула за новини!

  Въведохме освежен външен вид за нишки и съобщения. Отсега нататък изглежда подобно на разговорите в добре познати сайтове за социални мрежи. Освен това включихме подробна информация за Вашия партньор за разговор и списък с продуктите, за които говорите, и предварителен преглед на тях.

  Вижте най-важните данни за офертите, без да навлизате в тях!

  Когато задържите курсора на мишката върху снимката на офертата, която ви интересува, ще видите поле, съдържащо по-голямата част от необходимата информация за оценка на нейната релевантност.

 • юли, 2020
  Намерете бързо оферта, която изисква Вашето специално внимание

  Оферта, която не отговаря на нашите условия за публикуване, ще бъде маркирана с прозрачен флаг в езиковата версия, на която е публикувана.

  За пореден път ние се повиши сигурността на профила ви

  Уверяваме се, че данните ви за контакт не се променят по неоторизиран начин.

  Публикувате ли първата си оферта? Можете да разчитате на нашата помощ!

  Тъй като се грижим за нашите продавачи и се грижим за най-високото качество на публикуваните оферти, ще се радваме да Ви дадем необходимите съвети, ако офертата Ви се отклонява от нашите стандарти.

 • юни, 2020
  Редактиране на автоматични преводи!

  Преведохме офертата Ви автоматично и бихте искали да я подобрите? Сега е възможно. Съдържанието на автоматичните преводи е достъпно за Вас точно колкото съдържанието, което поставяте във Вашите оферти.

  Лесно и бързо публикуване на подобни оферти

  Продавате ли много стоки, които си приличат? Отсега нататък вече не е необходимо да попълвате едно и също описание всеки път, защото можете да се възползвате от възможността да го копирате от другите си предложения.

 • май, 2020
  Нова организация на пощтенската кутия

  Получавате ли или изпращате много съобщения и имате ли проблеми с категоризирането им? Отсега нататък можете да премествате съобщенията си в няколко тематични директории.

  Бонус дейност за нови продавачи

  Публикувайте първите си 10 оферти и получете пакет от точки, които да използвате за популяризиране на Вашите оферти!

 • април, 2020
  Нови предложения в любими

  Преработихме списъка с любимите ви оферти, така че да можете да ги достигнете бързо. Това е поредната чакана и необходима промяна, която прави използването на Merkandi още по-удобно и интуитивно.

  Наскоро разгледани оферти

  Гледахте през Merkandi и попаднахте на интересна оферта, но... коя беше? Новият панел ви позволява да запазите списък на наскоро гледани оферти, така че никога да не пропуснете най-интересните.

 • март, 2020
  Оферти за покупка на нерегистрирани

  От днес нататък офертата за покупка може да се добави без регистрация! Тази нова функционалност ще повлияе на по-голям брой предложения за покупка и следователно на повече възможности за продажби за търговци на едро в Merkandi. Каним Ви да публикувате офертите си за покупка!

  Известие за промяна на имейл адрес и вход

  Сигурността на Merkandi е един от нашите основни приоритети, така че от днес нататък, в случай на промяна в метода за вход (деактивиране и активиране на двукомпонентното влизане) и промяна на имейл адреса, всеки потребител ще получи подходящо уведомление от нас. Никой никога няма да промени сметката Ви отново без ваше знание!

 • февруари, 2020
  Известия на нови складове на едро

  Всеки ден проверяваме нови складове на едро, които предлагат интересни стоки за продажба. Отсега нататък можете да активирате такива известия и да сте в крак с новите продавачи в Merkandi.

  Ние изпълняваме желанията на нашите потребители!

  Предоставяме възможност за опресняване на офертите веднъж на 14 дни и задаваме офертите като „постоянна оферта“. Благодарение на това вашите оферти ще бъдат автоматично опреснени. Подновеното предложение отива в самия връх на списъка с оферти, благодарение на което отново ще придобие популярност!

 • януари, 2020
  Промоционални пакети - повече предимства на по-ниска цена.

  Поради многобройни въпроси относно подобна функционалност - ние го подготвихме за Вас! Отсега нататък можете да промотирате вашите оферти на много места за по-ниска цена. Разгледайте днес във вашия потребителски панел!

 • 2019

  декември, 2019
  Увеличаваме сигурността на вашия акаунт.

  Внедряваме двукомпонентен вход, който значително ще увеличи сигурността на вашия акаунт в Merkandi. Благодарение на факта, че двукомпонентното влизане е зададено по подразбиране в потребителските акаунти, Merkandi е един от лидерите в сигурността на пазара на едро.

 • ноември, 2019
  Превод на всички оферти - оферти във всяка езикова версия

  Отсега нататък можете да намерите почти всички оферти на всички езици. Преведохме ги за нашите потребители, за да премахнем езиковите бариери и да позволим на всички достъп до още по-голям каталог от оферти на най-атрактивните цени!

  Секция с най-добри оферти и складове на едро

  Замисляли ли сте се кои оферти и складове на едро са най-популярни? Току-що създадохме раздел, в който можете да проследите това класиране. Можете да използвате тази информация, за да приспособите асортимента към нуждите на вашите клиенти и да научите повече за тенденциите на пазара.

  Информация за модерираната оферта

  Знаете ли вече, че нашият екип модерира вашите предложения всеки ден, за да повиши тяхната привлекателност, обхват и позиция в резултатите от търсенето? От днес нататък ще можете да видите в потребителския си панел кои от вашите оферти са модерирани и кои все още са на опашката в очакване да бъдат редактирани.

  Известие за изтичащи промоции на оферти

  Отсега нататък, след изтичането на опцията за подчертаване на вашата оферта, ще получите известие с информация за неговите ефекти и възможности за подновяване.

 • октомври, 2019
  Нови опции и настройки за известяване

  Твърде много известия? Или може би искате да промените канала за известяване? Отсега нататък можете да избирате между Push Notifications/E-mail и да декларирате кои известия искате да получавате.

  Добавяме още валути!

  Поради многобройни заявки пускаме нови валути, в които можете да плащате за услугите на Merkandi: DKK, NOK, RON и SEK. Повече валути означава повече възможности.

 • септември, 2019
  Merkandi на международните панаири на IAW в Кьолн!

  По време на IAW, един от най-важните панаири на едро в Европа относно търговията на едро, нашият щанд беше посетен от много от настоящите ни потребители, както и от много предприемачи от цяла Европа. Имаше много впечатления, натрупахме нов опит и чухме много мили думи от клиентите.

  Вече е наличен нов начин на плащане!

  Ние отговаряме на вашите нужди. Отсега нататък можете да плащате за нашите услуги в UAH, RUB валута и в допълнение под формата на местно плащане. Спасибо!

  Приготвяме се за големи промоции

  Кодовете за отстъпки са пристигнали в Merkandi. Отсега нататък ще създаваме промоции за Вас, благодарение на които ще можете да спестявате, купувайки услугите на Merkandi

 • август, 2019
  Решете на кого да изпратите съобщението

  Можете да решите на кого да изпратите запитване за стоките, изброени в клипборда.

  Допълнителен канал за уведомяване

  Възможност за изпращане на известие чрез Facebook Messenger.

 • юли, 2019
  Най-добрите оферти в началото на списъка!

  Въведохме иновативен алгоритъм, който повдига позициите на най-добрите оферти. Вземат се предвид: популярност на офертите, брой въпроси, качество на офертата, оценка на продавача. Отсега нататък намирането на най-добрите оферти ще бъде още по-лесно!

 • юни, 2019
  Платете за услуги на Merkandi във вашата валута

  Въведохме възможността за избор на валутата за плащане на услугите на Merkandi. Отсега нататък Вие избирате в коя валута искате да ни платите.

  Преобразуване на цените във всяка оферта

  Не знаете ли какъв е курсът на конверсия между лири и долари? Или може би не искате да броите? За ваше улеснение въведохме конвертиране на валути в офертите, за да не се налага да броите повече и да се чудите дали офертата е привлекателна за Вас!

  Пускаме белгийската версия.

  Белгия, идваме! Пускаме белгийската версия на merkandi.be с холандския език по подразбиране. Нова държава, нови възможности!

 • май, 2019
  Оферти за покупка

  Стартирахме нов раздел, в който можете да поставите публикация за стоките, които търсете. Сигурни сме, че за миг ще се заинтересува склада на едро, който има търсените от Вас стоки, на най-добрата цена.

  Минимална стойност на поръчката, сега ценообразувана

  Досега минималната поръчка винаги е била под формата на количество. Отсега нататък можете да ги посочвате и по отношение на цените. Това е почит към търговците на едро и разнообразието от начини за правене на бизнес.

  Придобиваме друг континент.

  Merkandi е предимно международна платформа. Днес стартираме австралийската версия, която отваря нови възможности за нашия потребител. Търговията без граници е на ваше разположение.

 • март, 2019
  Открихме пътя си към Индия.

  Ние не забавяме! Вече се предлага нова езикова версия за нарастваща група купувачи и търговци на едро от Индия.

  Добре дошли на Зеления Oстров.

  Ние не забавяме! Вече се предлага нова езикова версия за нарастващ брой ирландски купувачи и търговци на едро.

  Bună dimineața! Стартираме румънската версия.

  Не се забавяме! Вече се предлага нова езикова версия за нарастваща група купувачи и търговци на едро от Румъния.

  Разделяне на раздела с предложения за акции.

  Merkandi е лидер на пазара на ликвидирани стоки, излишъци, крайни серии и т.н. За да улесним още повече достъпа до тези видове оферти, сме отделили специален раздел. Виж това!

  Времето е пари.

  Ускоряваме нашия уебсайт, за да можете по-бързо да намерите най-добрите стоки. Времето за зареждане на уебсайта се е подобрило значително.

 • февруари, 2019
  Традиционен банков превод

  Можете да извършите плащане чрез традиционен банков превод за нашите услуги по банкова сметка, налична във вашата страна.

  Нова услуга - търсене на стоки

  Търсенето на стоки не е лесно и цената, видът стоки, качеството и други характеристики са ключови за рентабилността. Не можете да намерите интересни оферти? От сега нататък можем да ги намерим за Вас!

  Известия за нови продукти

  Офертата изчезна пред носа ви? Искате ли да го избегнете това в бъдеще? Отсега нататък можете да следите избраните категории, търсения и профили на търговци на едро и ние ще ви информираме, ако в тях се появят нови стоки.

 • януари, 2019
  Информация за нови непрочетени съобщения

  Никога повече няма да пропуснете съобщение от вашите изпълнители! Подобрихме начина, по който ви информираме за непрочетени съобщения.

  Вътрешна система за съобщения

  Загубихте ли нишката на съобщението, като се свързахте директно с изпълнителя по имейл? Никога повече! Във всеки имейл ще включим цялата кореспонденция в хронологичен ред.

  Модификация на зоната за специални оферти

  Напълно сме отделили гледането на специални оферти от класическите оферти за продажби на Merkandi. Ще бъдете сигурни, че офертата, която разглеждате, е предназначена за избраната група получатели.

  Модификация на представянето на изображението на продукта

  Отсега нататък вашите изображения ще бъдат перфектно изрязани, независимо от техния действителен размер.

 • 2018

  ноември, 2018
  Търсачка

  Подобрихме ефективността и скоростта на нашата търсачка. Отсега нататък намирането на стоките, които ви интересуват, ще бъде още по-лесно.

  Проверка на стоки

  Можете да поръчате инспекция на стоката от нас, извършена директно в склада на търговеца на едро. Нашият специалист ще го провери за Вас и ще ви изпрати доклад за инспекция. По този начин ще увеличите сигурността на покупката си.

  Увеличаваме четливостта на отличените оферти

  Отличените оферти придобиват нов облик, благодарение на който те ще бъдат различни от другите, увеличавайки потенциала си за продажби.

  Подобряваме външния вид на уебсайта на мобилни устройства

  За да осигурим на нашите потребители още по-голям комфорт при използването на Merkandi, направихме редица подобрения в мобилната версия на платформата. Благодарение на това управлението на уебсайта от мобилни устройства става още по-лесно и по-удобно.

 • октомври, 2018
  Пускаме зона за специални оферти

  Стартираме нова, уникална секция за специални оферти. Той съдържа както най-изгодните предложения за продажба на стоки, така и тези, които не могат да бъдат публично достъпни.

 • юли, 2018
  Goedemorgen! Стартираме холандската версия.

  Не се забавяме! Вече е налична нова езикова версия за нарастваща група купувачи и търговци на едро от Холандия.

 • май, 2018
  Още по-бърз, още по-добър Merkandi

  Цяла година работа, посветена на оптимизацията на платформата. Всичко работи по-бързо, по-ефективно и по-безопасно.

 • 2016

  юли, 2016
  Имаме нов клон!

  Горди с развитието си, ние отваряме клон във Вроцлав. Нови хора - нови възможности!

 • март, 2016
  Две нови езикови версии са при нас

  Турският и чешкият вариант са най-новите езикови версии на нашата платформа, която нараства по сила и популярност.

 • 2015

  август, 2015
  Merkandi се представя още по-добре!

  По-ясен външен вид, подобрения в навигацията, по-лесен за употреба интерфейс и много повече новини.

 • юли, 2015
  Стартираме нови версии за две държави

  За гражданите на Австрия и Швейцария създадохме отделни версии на Merkandi, базирани на немския език.

 • 2014

  август, 2014
  Buona giornata! Вече се предлага версия на Merkandi на италиански език!
 • Година 2014
  Учените доказват, че дори търгуват с... маймуни.
 • 2013

  ноември, 2013
  Версията на гръцки език дебютира и ние постигаме все по-добри и по-добри резултати!
 • юни, 2013
  Непрекъснато се развиваме - пускаме версията на испански език!
 • април, 2013
  Само в Китай 242 милиона души вече пазаруват онлайн!
 • Година 2013
  Според независими доклади интернет търговията вече е около 30% от търговията в световен мащаб.
 • 2011

  Година 2011
  Merkandi има нарастващ брой клиенти извън Европа!
 • януари, 2011
  Стартиране на френската версия на платформата на адрес retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  ноември, 2010
  За първи път в историята сме регистрирали 1.000.000 посещения на платформата за един месец!
 • октомври, 2010
  Промяна на графиката на уебсайта и въвеждане на нови функционалности.
 • 2009

  ноември, 2009
  Стартиране на английската версия.

  Нова езикова версия на retourware24.com (merkandi.com и merkandi.co.uk). Международната експанзия продължава.

 • октомври, 2009
  Стартиране на немската версия.

  Нова езикова версия на retourware24.de (merkandi.de). Започваме да се разширяваме към немскоговорящите пазари.

 • 2008

  ноември, 2008
  Стартиране на платформата Retourware24.pl (днешната Merkandi.pl) в Полша. Отличаваме се с проверка на потребителите и стокови стоки.
 • Преди това

  1995 - 2010
  В интернет има все повече измамници. По-информираните търговци избират доверени портали, за да проверят потребителя.
 • 1970 - 1980
  Компютрите се превръщат в основен инструмент в международната търговия.
 • 1979
  Майкъл Алдрих измисли онлайн пазаруването.
 • 1290-1900
  Търговията отваря азиатските страни и Африка към света и се превръща в основната причина за динамичния прогрес на цивилизацията.
 • Антика
  Създава се Пътят на коприната, търговията сближава Изтока и Запада.
 • XIX век пр.н.е.
  Създават се първите търговски колонии. Търговията се превръща в една от основните професии в света.
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.