FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
17 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White G13 тръбни крушки - пълен палет от 1250 единици

0,59 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1250 парчета
Налично количество
32000 парчета
Държава
Латвия
Стокова група
Нови  
Марки
Osram
Време за доставка
14 дни
Последна актуализация
преди 4 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Открийте ефективността и качеството на крушките Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White, които вече се предлагат в пълно количество палети от 1250 единици. Проектирани за търговска и промишлена употреба, тези тръбни крушки осигуряват свежа, студена бяла светлина при цветна температура от 4000K.

Всяка крушка разполага със стандартен контакт G13 и е с дължина 590 мм, което я прави подходяща за редица осветителни тела. Като продукт на Osram, реномиран производител в осветителната индустрия, можете да очаквате постоянна производителност и издръжливост от семейството LUMILUX.

С общо налично количество от 32 000 единици, ние сме оборудвани да се справим с поръчките на едро с ефективност. Независимо дали се запасявате за мащабни инсталации или текущи нужди от поддръжка, нашият инвентар е готов да отговори на вашите изисквания.

Очакваното време за доставка обикновено обхваща 1 седмица за повечето европейски страни, въпреки че това може да варира. Ние се стремим да осигурим плавен и удобен процес на доставка, адаптиран към специфичните нужди на вашето местоположение.

За всякакви запитвания относно опциите за плащане, нашият екип е в режим на готовност, за да ви помогне. Ние се стремим да направим процеса на транзакцията възможно най-безпроблемен, като гарантираме, че можете да се съсредоточите върху качествените решения за осветление, които търсите.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.