FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

2в1 ФЕНЕРЧЕ И ЛАМПА С БАТЕРИЯ И 230 V ЗАХРАНВАНЕ

9,28 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
60 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

МНОГО ЗДРАВ И ИЗДРЪЖЛИВ - LED фенерче с батерия и захранване в един корпус е абсолютно необходимо оборудване за всеки, който активно прекарва времето си, например в лоното на природата. Устройството генерира силен поток от светлина, а страничната лампа дава дифузна светлинна светлина.
ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ - Лампата има батерия, която зареждаме благодарение на вграденото 230V захранване. Това е много удобно решение, не е нужно да търсим зарядно устройство. Всичко, от което се нуждаете, е достъп до 230V гнездо. На гърба на корпуса на лампата има отделение за кабел с дължина 50 см
КАИШКА ВКЛЮЧЕНА - прожекторът идва със здрава, ремъчна каишка, монтирана по прост начин на карабинер, която ви позволява да поставите фенерчето "на рамото" или "над рамото". Благодарение на регулируемата каишка можете също така удобно да я прикрепите към раницата или козирката на палатката.
СВЕТЛИННИ ФУНКЦИИ - фенерчето има и функция за странично осветление, неутрално разпространение на бяла светлина (две LED тръби)
СПЕЦИФИКАЦИЯ - източници на светлина: 2; брой режими на осветление: 2; Батерия: Да; 230V функция за зареждане на мрежата: да; Полски щепсел; размери: 18,5/12,5/11см; Дължина на каишката: 100см; тегло: 0.390кг; Тегло на опаковката: 0.462кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

Източници на светлина: 3
брой режими на осветление: 7
Батерия: Да
230V функция за зареждане на мрежата: да
Полски щепсел
размери: 18,5/12,5/11см
Дължина на каишката: 100см;
Тегло: 0.390 кг
Тегло на пакета: 0.462 кг
ВКЛЮЧЕНИ

фенерче
регулируема презрамка
230V кабел, интегриран с лампата
Фенерчето на прожектора е създадено за ежедневна употреба. Можете да го използвате по време на туризъм, катерене, оцеляване, къмпинг, в палатка, в кола или когато се движите, например през нощта в непознат район.

Благодарение на вграденото захранване, то е незаменимо. Издръжлив и използваем, с удобно управление, имащ функцията на лампа и фенерче, той ще осветява всяко място. Мощна батерия е достатъчна за 6-8 часа непрекъсната работа, т.е. ако имате нужда от нея дори за цялата нощ. Вграденото захранване ще ви позволи да зареждате фенерчето, без да търсите зарядно устройство. В допълнение, фенерчето има удобна дръжка за носене и презрамка в комплекта.

Фенерче и лампа, прожектор за батерия и 230V, вградено захранване



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.