WELCOME SUMMER
-35%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

3.0L Klausberg KB-7015 Неръждаема стомана свистяща кана за всички източници на топлина

11,27 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
6 парчета
Налично количество
2200 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
KB-7015
Баркод (EAN):
5902666610157
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Открийте функционалността и издръжливостта на Klausberg KB-7015, 3.0L свистяща кана с квадратна форма, изработена от висококачествена неръждаема стомана. Проектиран да се погрижи както за естетиката, така и за производителността, този чайник е идеален избор за кухни, които ценят формата и функцията.

Проектиран с оглед на съвместимостта, нашият чайник е подходящ за всички източници на готвене, което го прави универсален кухненски спътник. Независимо дали вашият източник на топлина е газов, електрически, индукционен или керамичен, чайникът Klausberg е проектиран да работи ефективно.

Оборудван с функция за свирене, чайникът излъчва ясен сигнал при кипене, добавяйки слой безопасност и удобство към вашето готвене. Тази акустична функция гарантира, че можете да се съсредоточите върху други задачи, докато водата ви се нагрява.

Квадратната форма е не само естетически уникална, но и улеснява лесното използване. Дизайнът му е предназначен да осигури както визуална привлекателност, така и практичност, осигурявайки удобно изживяване всеки път.

Идеален за търговия на едро, този чайник предлага щедър капацитет от 3,0 литра, идеален за сервиране на няколко чаши от любимите ви напитки. Това е чудесно за търговци на дребно, които искат да предложат качествени кухненски съдове на своите клиенти.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.