FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

A2 накрайник за уши 3 5 мм препарат за почистване на уши и ендоскоп 6 светодиода

10,09 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
33 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm6939
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

1080P HD безжичен отоскоп Инструмент за отстраняване на ушна кал с цифрова светлина за уши, много лесен и безопасен за използване, ви помага да проверявате ушите, устата, носа или други части на тялото по всяко време и навсякъде.
3,5 мм безопасна и постоянна температура: С този иновативен ендоскоп за уши можете лесно да премахнете ушната кал или да изследвате за ушни инфекции. Той осигурява изображение с висока разделителна способност, което ви позволява да извършите много точно изследване на ушния канал и тъпанчето. Този 3,5 мм ушен ендоскоп е подходящ както за възрастни, така и за деца. Не се притеснявайте дали ще бъде горещо или студено, вградената система ще го регулира при постоянна температура.

Водоустойчив и акумулаторен USB дизайн: IP67 водоустойчив ушен ендоскоп, по-подходящ за възрастни, деца и домашни любимци. Подходящ за ежедневно почистване, лесен за почистване с вода или избърсване с алкохол, прост и удобен! Този ендоскоп отоскоп е практичен за ежедневно наблюдение на ушите, носа, устата, гърлото и други здравословни проблеми. Можете да се грижите за здравето на вашето семейство или приятели, а дори и на вашите домашни любимци.

Незаменим домакински инструмент: ако почувствате сърбеж или дискомфорт в ушите си, лесно можете да проверите ухото си за възпаление с ушен ендоскоп. Той е оборудван с акумулаторна 350mAh батерия за дълги работни часове, лека и лесна за носене.

Изработен от медицински компютър + силиконов материал, органично качество, мек и силиконов защитен щепсел може да се адаптира към различни уши. С подходящ ъгъл на наклон, който не само ефективно почиства ушната кал, но и не надрасква ушния канал. Той се вписва в дълбочината на ушния канал, който може да предпази ушния канал и тъпанчето от нараняване.

Особености: 1. Ултра плосък 3,5 мм обектив2. 500W пиксела, свръхчувствителен сензор3. Безжична WiFi връзка, лесна за използване4. Иновация Q-еластични кофи за уши

Спецификации:

Диаметър на лена: 4.5 мм.
Фокусно разстояние: 1,5-2 см.
Пиксели: 5.0MP
Резолюция: 1080P
Сензор за изображения: COMS
Честота на кадрите: 30fps
Температура на околната среда: -10 ~ 50 °C.
Гравитационен сензор: 4 оси
Източник на светлина: 6 x светодиоди (5 x бяла светлина, 1 x синя светлина)
Капацитет на батерията: 250 mAh.
Зареждане от Ti Ich: 90 минути
Работно време: 90 минути.
Време на готовност: 120 дни
Водоустойчивост: (само обектив!)
Съвместими устройства: Повечето смартфони и таблети с Android и iOS (не поддържат гледане на компютър).

Пакетът включва:
1 x отоскоп.5 x тапа за уши.5 x памучен тампон3 x лющещ се тампон.5 x тампон, напоен със спирт.1 x щепсел за защита на ушния канал.1 x USB кабел за данни.1 x Ръководство за потребителя (английският език не е гарантиран).1 x кутия за съхранение.

Забележка: Проверете средата си, преди да я използвате. Не използвайте продукта в среда, в която някой тича, за да избегне неравности. Този продукт не се препоръчва за деца под 3-годишна възраст.

Лесна връзка и бърза работа: изтеглете приложението само в 4 стъпки и го инсталирайте на устройството си. Свържете WiFi в настройките на телефона си. Отворете приложението и видеото на живо ще се появи на екрана ви. Можете да поставите ендоскопа за ухо 1080P в държача за лесна проверка. Запазване на изображения на огледалото.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.