FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Alogy Defense360 Pro брониран калъф екран протектор за Samsung Galax

4,26 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Samsung
Складова единица (SKU):
68807
Баркод (EAN):
5905601807100
Последна актуализация
преди 2 часа

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Alogy Defense 360 Защитен калъф Описание на продукта + основни характеристики

Акценти на продукта: Марка: Alogy Тип на продукта: Брониран защитен калъф Модел: Defense 360 case Посветен на: Samsung Galaxy S23 Plus Материал: TPU (полиуретан) + PC (поликарбонат) Защитен ръб: отделяне на екрана и камерата от земята Сертификат за устойчивост: MIL STD 810G 516.6 Бутони, защитени със специални наслагвания Безплатен достъп до всички бутони и конектори Не ограничава нито една от функциите на телефона Гладките срезове правят използването по-приятно Задаване на съдържание: 1x Defense360 Pro брониран калъф, 1x екран протектор филм
Най-висококачественият защитен калъф, перфектно проектиран за Samsung Galaxy S23 Plus от Alogy, е безопасна и надеждна защита за устройството. Калъфът се откроява от другите корици с оригиналния си дизайн, който придава на устройството елегантен и стилен характер. Калъфът отговаря на военния стандарт за устойчивост Drop-Test MIL STD 810G 516.6, така че осигурява цялостна защита от удар.
Високо качество и прецизност на изработката Калъфът за телефон Defense360 е изграден от висококачествени материали. Той е изработен от термопластичен полиуретан (TPU), който абсорбира всички неочаквани падания, разпределяйки равномерно силата на удара в цялото устройство. Полиуретанът се поддържа от силен поликарбонатен заден панел, който не само придава на цялото правилната твърдост, но благодарение на изключително оригиналния си модел му придава модерен дизайн.
Пълна функционалност Калъфът е много функционален, защото разполага с всички необходими изрезки за бутони и слотове, така че можете да използвате камерата, слушалките или зарядното устройство, без да се налага да сваляте калъфа. Бутоните са защитени със специални капаци, които са изработени от гъвкав TPU, благодарение на което е запазена тяхната функционалност
Калъфът има и защитен ръб, който стърчи малко над предната и задната част на капака и задната камера. По този начин тя предпазва най-чувствителните части на устройството от повреди, причинени от поставянето на устройството върху плоски повърхности като бюро или маса.
Пълна функционалност Сравнително тънкият дизайн означава, че калъфът не ограничава функциите на смартфона. Той е напълно съвместим с безжичните технологии, така че имаме възможност за зареждане с индуктивно зарядно устройство.
Еко малък пакет Ние сме проектирали опаковката за нашите продукти по такъв начин, че да спести място! Открийте загрижеността си за околната среда. Изберете малки пакети!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.