FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Amaz електрически Blackhead Remover

5,72 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
93 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7005
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Нашето устройство почиства порите ви особено старателно и дълбоко, надеждно абсорбира излишния себум, предпазва и трайно предпазва кожата ви от черни точки и осигурява усещане за свежест и чистота.

Кожата ни е изложена на много външни влияния.
Слънцето, отработените газове, загряващият въздух, но и стресът или хормоните могат да повлияят негативно на качеството на кожата.
Вероятно всеки знае последствията: Черните точки, големите пори или дори акнето развалят кожата ни и често сме недоволни от външния си вид.

Защо трябва да използвам почистващ препарат за порите? Нашият препарат за почистване на порите приляга плътно в ръката ви и е бърз и лесен за използване.
Използвайте препарата за почистване на порите върху големи или малки участъци от кожата за целенасочено приложение благодарение на 5 различни глави, които лесно могат да бъдат заменени, ако е необходимо. Затова нашето устройство е подходящо за чувствителна кожа, за премахване на мъртвите слоеве на кожата или дори за масаж на лицето: благодарение на всмукателната сила кожата изглежда по-стегната, тъй като стимулира кръвообращението и в същото време има успокояващ ефект.
3-те различни нива на силна интензивност ви позволяват да избирате гъвкаво в зависимост от състоянието на кожата си, поради което е подходяща за всички типове кожа.

Почистване на лицето1. Преди употреба внимателно почистете лицето по обичайния начин, като използвате обичайните си продукти.
2. Най-добре е лицето да се подготви с парна баня за лице, за да се отворят нежно порите. За да направите това, просто напълнете малък контейнер с вряла вода и покрийте главата си с кърпа.

Грижа след нанасяне3. Изберете правилния фиксатор и внимателно го насочете по лицето си, без да стоите на едно място твърде дълго (не повече от 2 секунди), за да избегнете зачервяване и наранявания. За да направите това, започнете от Т-зоната (чело, нос, брадичка) и бавно работете отвън навътре.
5. След нанасяне внимателно почистете устройството и използваните аксесоари и продължете с грижата за кожата, както обикновено, например нанесете успокояващ крем за лице за успокояване и грижа за кожата.

Забележка: Не оставяйте почистващото средство за порите в средата на лицето си, а го плъзнете бавно до ръба на лицето си, така че да не е болезнено да го премахнете.
Не използвайте повече от веднъж или два пъти седмично, за да избегнете дразнене на кожата.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.