FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
17 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Антивирусно фолио Silver Protection 3mk 7H full screen за Galaxy S2

4,75 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Samsung
Складова единица (SKU):
43139
Баркод (EAN):
5903108340960
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

3MK антивирусно фолио за цял екран Описание на продукта + най-важните характеристики

Антивирусно фолио Silver Protection 3mk 7H за цял екран за Galaxy S21 Plus Перфектно подходящо за екрана на Samsung Galaxy S21 Plus, фолиото Silver Protection от реномираната марка 3mk е продукт, който освен защитните свойства на нашия дисплей премахва натрупани върху него бактерии. Използваното в него антимикробно покритие убива 99,9% от известните вируси, бактерии, гъбички и плесени. Фолиото работи през цялото време, благодарение на което предпазва екрана ни от бактерии, които се натрупват върху него при ежедневна употреба.



Продуктови акценти: Марка
3мк
Серия
Сребърна защита
Вид на продукта
Антивирусно защитно фолио
Съвместимост
Samsung Galaxy S21 Plus





Защо си струва да закупите този продукт? Дебелина: само 0,17 mm Повърхностна твърдост: 7H 3x увеличава издръжливостта на екрана Case Friendly - съвместим с кутията Предпазва от надраскване Устойчива на напукване технология Self-Heal™ - самовъзстановяваща се Съдържание на комплекта: 1 x SilverProtection фолио, Anti-Bubble Card ™, CleaningSet



Допълнителна информация: Голямо предимство на фолиото Silver Protection 3mk е неговата гъвкавост, която му позволява да защитава и заоблената част на екрана. Производителят, в желанието си да удължи живота на фолиото, реши да използва самовъзстановяващо се покритие, което прави фолиото да работи през цялото време и е в състояние да елиминира дребни щети или драскотини, причинени при използване на телефона. Благодарение на Self-Heal™ можем да се наслаждаваме на гладката повърхност на фолиото още по-дълго, а мехурчетата, образувани по време на монтажа, ще изчезнат в рамките на 72 часа. ПРОЧЕТИ ГО! * След поставяне на фолиото има възможност за поява на въздушни мехурчета или следи от монтаж. Благодарение на технологията Self-Heal™, те ще изчезнат в рамките на 72 часа.


3mk е полска марка, която произвежда основно закалени стъкла, хибридни стъкла, калъфи и защитни фолиа. Всички продукти на 3mk® са направени с най-голямо внимание, предназначени да осигурят най-добрата, евентуално невидима защита за нашите устройства. Марката се характеризира с богат опит, който е потвърден от различни тестове, сертификати и награди.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.