MAY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Ауна Бумтаун тунер Бял CD USB РАДИО

36,06 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
4260509685252
Баркод (EAN):
4260509685252
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Редовна цена: 280 PLNOur цена: 180 PLN

Auna BoomtownAuna Boomtown USB е комбинация от CD плейър и радио. Куфарното радио се отличава с модерно функционално покритие, подходящо е и за мобилни приложения - ще работи у дома, на работа и в движение.

Пост-изложбени стоки - могат да имат микро драскотини по повърхността на корпуса. Той ще бъде изпратен в картонена кутия за подмяна. 

Независимо дали сте в движение, в офиса или у дома: auna Boomtown USB CD плейърът ви позволява да се наслаждавате на любимите си мелодии по всяко време и навсякъде.

Вграденото CD устройство чете компактдискове, CD-R и CD-RW дискове, като MP3 и CD файловете се обработват от флаш устройство. и USB. С auna Boomtown USB CD плейър можете да слушате любимите си хитове в движение. Радиото е мобилно благодарение на захранването на батерията и практичната дръжка, благодарение на която ще направи времето ни по-приятно, когато сме на път. Благодарение на вградения FM тунер винаги можете да сте актуални и да следите например мачовете от Бундеслигата по радиото. Изходът за слушалки ви позволява да слушате музика поотделно и да станете независими от околните шумове.

Основна информацияМузика за пътя: Удобното му тегло, малкият размер и дръжката отгоре го правят перфектният музикален спътник. Класически CD плейър: Вертикално интегрираното CD устройство чете както обикновени аудио компактдискове, CD-R, CD-RW дискове, така и MP3 / CD дискове.Останете на линия: FM радиото с ръчно търсене на канали има моно / стерео превключвател за FM и прибираща се телескопична антена. Носталгичен дизайн: Класическо преносимо радио с модерна гама от функцииСъвместимо и практично: MP3 възпроизвеждане с флаш устройство и изход за слушалки за индивидуално слушане на музика

Свойства

Съединители: 1 x 3.5mm изход за слушалки
USB порт за възпроизвеждане на MP3
Тунер / предавател с ръчно търсене на канали
FM моно / стерео превключвател
Функция за програмиране
Функция за повторение
Прибираща се телескопична антена
Задно отделение за батерии
Възпроизвеждани формати на CD устройства: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD
Поддържани формати за USB плейъри: MP3
Захранване: 220-240V ~ | 50/60Hz или 6 x 1.5V C батерии (не са включени)

Физически параметриРазмери: приблизително 30 x 17 x 9 cm (WxHxD)Тегло: приблизително 1,2 kgОбхват на доставка1 x Radio1 x Power CableРъководството за потребителя не е включено в доставката.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.