FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
22 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Автокамера TRACER MobiMirror FHD TRAKAM46150

33,11 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
999 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Видео рекордерът е устройство, което все по-често се използва от шофьорите. Предпазва от опит за изнудване на застраховката от некоректен шофьор в случай на повреда на автомобил или катастрофа. Tracer MobiMirror ви кара да се чувствате още по-сигурни на пътя от преди. Устройството Tracer MobiMirror ще бъде полезно не само за записване на красиви маршрути и гледки, но преди всичко като доказателство в случай на инцидент или друг пътен инцидент. Големият 4,3-инчов дисплей също улеснява работата. Видеорекордерът, умело вграден в огледалото за обратно виждане, не ограничава изгледа през предното стъкло и гарантира лесна употреба.

• Висококачествена Full HD картина.
• Две камери: предна и задна – удвоява зоната за запис и повече доказателства в случай на опасен инцидент по време на шофиране.
• Камера за заден ход за паркиране.
• Непрекъснат запис.
• Лесен монтаж – камера под формата на огледало за кола.

Висококачествени записи в пълна HD резолюция
Камерата Tracer записва всяка катастрофа или безотговорно поведение от друг участник в движението. И всичко това във Full HD High Definition. Всеки детайл от кадъра се вижда ясно, независимо от времето на деня или метеорологичните условия.

Помощ при затруднено паркиране
Устройството Tracer MobiMirror ви позволява да виждате задната част на автомобила си, докато се движите на заден ход, идеално за рисково паркиране на тесни места. Видеорекордерът Tracer MobiMirror записва 170-градусов широкоекранен, докато отзад - 120 градуса - всичко пред и зад автомобила е ясно и лесно се вижда. Устройството има вградена акумулаторна батерия, която ще запази настройките при всяка неудобна пътна ситуация.

Функция за цикличен запис
Неоспоримото предимство на устройството Tracer MobiMirror е и неговият голям и ясен 4,3-инчов TFT LCD дисплей. В допълнение, функцията за запис в цикъл гарантира, че никога няма да останете без място в картата с памет. Циклов запис означава, че когато записаният материал запълни цялата карта с памет, други файлове се записват върху съществуващите, устройството презаписва новите записи вместо най-старите.

Бърз и лесен монтаж
Видеорекордерът Tracer MobiMirror е проектиран за бърз и лесен монтаж. Устройството представлява наслагване, което се побира на стандартно автомобилно огледало. Можете бързо и лесно да инсталирате камерата в колата си. Видеорекордерът записва файлове на microSD карта с памет и компресира видеоклипове в популярния кодек H.264. Tracer MobiMirror FHD е вашият незаменим спътник при всяко пътуване.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.