FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Автокамера TRACER MobiMirror FHD V2 PRO TRAKAM46557

39,80 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
999 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

С видеорекордера Tracer MobiMirror FHD V2 Pro ще се чувствате още по-сигурни на пътя от преди. Устройството Tracer MobiMirror ще бъде полезно не само за записване на красиви маршрути и гледки, но преди всичко като доказателство в случай на инцидент или друг пътен инцидент. Големият дисплей с диагонал от 5 инча също улеснява работата.

• Висококачествена Full HD картина.
• Две камери: предна и задна – удвоява зоната за запис и повече доказателства в случай на опасен инцидент по време на шофиране.
• Сензор за откриване на събитие G-сензор.
• Лесен монтаж – камера под формата на огледало за кола.

Страхотно изображение с високо Full HD качество
Камерата регистрира катастрофа, удар или безотговорно поведение на друг участник в движението. И всичко това във Full HD High Definition, всеки детайл е ясно видим, независимо от времето на деня или метеорологичните условия, което ви дава още по-добра защита от нечестни участници в движението. VCR Tracer MobiMirror е вашият личен свидетел в движение.

помощ при паркиране
Устройството Tracer MobiMirror също така ви позволява да наблюдавате задната част на автомобила при движение на заден ход с помощта на прикачената камера за задно виждане, което може да бъде полезно, например, при паркиране на риск в затворено пространство. Видеорекордерът Tracer MobiMirror записва изображението с ширина 170 градуса, докато задната е 120 градуса, което прави всичко пред и зад автомобила ясно и лесно за видим.

Функция за откриване на инциденти
Неоспоримото предимство на устройството Tracer MobiMirror е и G-сензорът, който реагира на претоварвания, причинени от удар на пътя или инцидент. Видеорекордерът, оборудван с такъв сензор, предпазва записа от изтриване в случай на опасен инцидент. Освен това изображението се записва във фотоапарата в цикъл, така че никога няма да останете без място в картата с памет.

Бърз и лесен монтаж
Tracer MobiMirror Video Recorder е лесна за инсталиране капачка, която пасва на стандартно автомобилно огледало. Благодарение на това можете бързо и лесно да инсталирате камерата в колата си. Камерата записва на microSD карта с памет и компресира видеоклипове в популярния кодек H.264. Tracer MobiMirror FHD V2 Pro е незаменим спътник при всяко пътуване.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.