FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Кола грешка код четец Bluetooth OS DS150e

30,33 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 60,66 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm8141
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


6 броя подложки за текстилни плочи: Шайбите за текстилни плочи предпазват масата ви, когато вечеряте или сервирате храна. Техният мек и дебел материал предпазва масата от драскотини и топлина, които могат да бъдат причинени от горещи ястия или чинии. Тези текстилни шайби са лесни за почистване и могат да се перат в пералня.

6 парчета подложки: Подложките са чудесни за защита на масата от кондензация, причинена от студени напитки или топли напитки. Тези практични шайби абсорбират влагата от напитките и предотвратяват намокрянето или размазването на повърхността на масата.

6 лъжици ножове, държачи за вилици: Лъжиците, държачите за ножове и вилици предлагат практично решение за поддържане на приборите за хранене подредени на масата. По този начин те не само поддържат масата чиста, но и придават елегантен и подреден вид по време на хранене.

Пералнята Laxllent е не само полезна и функционална, но и има специален дизайн, който създава приятна атмосфера на масата за хранене. Материалът на комплекта е висококачествен и издръжлив, така че ще се радвате да го използвате в продължение на много години.
Той е идеален избор за всеки повод, било то семейна вечеря, събиране на приятели, празнична трапеза или дори ежедневна употреба. Увеселителното влакче Laxllent също може да бъде чудесен подарък за семейство или приятели, които ценят специалната атмосфера и стил на хранене у дома.

Този висококачествен комплект прибори за хранене е едновременно елегантен и практичен за тези, които обръщат внимание на детайлите и обичат да се обграждат със стилни аксесоари в дома си. Тя извежда трапезната култура на ново ниво и гарантирано допринася за по-приятно хранене.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.