FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

AwpLand Фонтан от авокадо 2 литра

6,55 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 13,10 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm9006
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Awpland Avocado Dog Drinker – здравословният източник на вода на вашия домашен любимец
Awpland авокадо куче пияч! Сладкият дизайн на авокадо на този пияч привлича вашия домашен любимец, като им осигурява прясна и чиста вода и ги кара да обичат питейната вода.

Основни характеристики:

Без BPA и безопасна конструкция: Изработена от висококачествени ABS материали, които са хигиенични, издръжливи и устойчиви на надраскване. Системата с интелигентна помпа осигурява безопасност и показва прекъсвания на захранването, като по този начин се избягва сухото изгаряне.

Ултра тиха работа и насърчаване на пиенето: Ултра-тихата помпа (под 30 dB) има ниска консумация на енергия, така че можете да чуете само приятното шумолене на течаща вода. Той е идеален избор за срамежливи или срамежливи домашни любимци да пият удобно от пияча, без да притесняват вас или вашия домашен любимец.

Голям капацитет и аварийно съхранение на вода: 2L автоматична поилка за кучета има ефективна зона за пиене, идеална за малки и средни домашни любимци. Независимо дали сте в командировка или просто далеч от дома, можете да бъдете сигурни, че вашият космат приятел винаги ще има достъп до прясна вода.

Прозорец за нивото на водата с ефект на синя светлина: Версията за надграждане на поилката за кучета Awpland има прозрачен прозорец, който улеснява проследяването на общата консумация на вода на вашия домашен любимец. Синята светлина е винаги включена, което показва нормална работа, така че вашият домашен любимец може лесно да намери пияч дори през нощта.

С удобен USB конектор: Поилката може лесно да се зарежда с USB конектор, премахвайки необходимостта от захранващ щепсел или батерии. Просто включете кабела, така че вашият домашен любимец винаги да може да се наслаждава на прясна вода.

Не се колебайте да получите Awpland Musk Avocado Dog Drinker днес и се уверете, че вашият домашен любимец е правилно хидратиран и здрав!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.