FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
5 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

BASEUS Powerbank Bipow 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W Черен

13,94 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
999 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Baseus - Xiaomi - Huawei - Samsung
Складова единица (SKU):
ROS000493
Баркод (EAN):
5903886010871
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Baseus PPDML-I01 Powerbank
Искате ли да можете бързо да зареждате устройствата си почти навсякъде по света? Опитайте Baseus PPDML-I01 Powerbank с 10 000 mAh! Можете да свържете няколко устройства към него едновременно и да не се притеснявате за тяхната безопасност - сложната система за защита ефективно предпазва от повреда. Вграденият LED екран улеснява използването на продукта, а компактният размер, лекото тегло и съответствието с международните стандарти за въздушен транспорт ви позволяват да го вземете със себе си почти навсякъде.

Бързо зареждане на вашето оборудване
Power Bank поддържа бързо зареждане с мощност до 15 W. Перфектна е за захранване на смартфони Huawei, Xiaomi и Samsung. Вашите устройства могат да бъдат готови за употреба отново за нула време - страхотно спестяване на време! Ами самата пауърбанк? До 5,5 часа са достатъчни за пълното му зареждане.

Свържете няколко устройства едновременно
Устройството е оборудвано с няколко гнезда, благодарение на които можете да свържете повече от едно устройство към него едновременно. Продуктът предлага 2 изходни порта USB 15 W, 1 входен порт micro USB 10 W и вход/изход USB-C 15 W. Какво означава това на практика? С powerbank можете например да захранвате таблета си и 2 смартфона едновременно - вече не е нужно да чакате първото устройство да се зареди, преди да свържете следващото!

Не се притеснявайте за безопасността
Литиево-полимерна батерия от висок клас гарантира не само бързо, но и безопасно зареждане. Baseus предлага защита срещу пренапрежение, свръхток, претоварване и късо съединение, наред с други. Powerbank е оборудвана и с NTC температурни сензори, които предотвратяват прегряване. Продуктът интелигентно открива свързани устройства и настройва интензитета на зареждане спрямо тях, като ги предпазва от повреда.

Проектиран за ваше удобство
Поддържането на power bank в перфектно състояние няма да ви създаде дори най-малкия проблем. Корпусът му се отличава с приятна на допир текстура, която е устойчива на пот и пръстови отпечатъци - лесно можете да го поддържате чист. Благодарение на него можете удобно да използвате устройството и през лятото. Продуктът е оборудван с четлив LED екран, който показва текущото ниво на заряд на батерията в реално време.

Мечтаният спътник в пътуването
Вземете надежден източник на енергия, който може да ви придружава почти навсякъде. Baseus Powerbank е лек и удобен - транспортирането му няма да е проблем за вас. Можете дори да носите това практично устройство на борда на самолет - то отговаря на всички необходими изисквания. Baseus ви дава възможността удобно да зареждате оборудването си, където имате нужда.

Ще го използвате по много начини
Power bank не трябва да се използва само за зареждане на телефона! Устройството Baseus е подходящо за много различни приложения. Искате ли малко прохлада в горещ летен ден? Включете вашия преносим вентилатор и се насладете на приятния бриз! Има прекъсване на захранването, лаптопът ви е на път да се разреди и трябва да завършите важен проект? Powerbank идва на помощ! Неговото дълго време на работа и преносим дизайн със сигурност ще отговорят на вашите очаквания.

Спецификация


Produzent Baseus
Името Bipow Powerbank mit Digitalanzeige
Модел PPDML-I01
Размери 153 х 68,8 х 16,9 мм
Черен цвят
Тип батерия Литиево-полимерна
Капацитет 10 000 mAh / 3,7 V (Wh)
Енергийна ефективност? 75%
Micro-USB 5V / 2A вход
USB-C 5V / 3A вход
USB-C 5V / 3A изход
USB1 / USB2 5V / 3A изход



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.