FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
15 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

BASEUS Powerbank Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W BASBAT47033

20,09 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
999 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Baseus - Xiaomi - Huawei - iPhone
Складова единица (SKU):
ROS000493
Баркод (EAN):
5903886010871
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Захранваща банка Baseus PPDML-J01
Искате ли да можете да зареждате бързо своите устройства почти навсякъде по света? Изпробвайте Power Bank Baseus PPDML-J01 с капацитет от 20 000 mAh! Можете да свържете няколко устройства към него наведнъж и да не се притеснявате за тяхната безопасност - сложната система за защита ефективно предпазва от повреда. Вграденият LED екран прави продукта лесен за използване, а компактният размер, лекото тегло и съответствието с международните авиационни стандарти ви позволяват да го вземете със себе си почти навсякъде.

Бързо зареждане на вашето оборудване
Power Bank поддържа множество протоколи за бързо зареждане. Той е съвместим с FCP, QC и AFC, наред с други. Следователно е идеален за захранване на смартфони Huawei, Xiaomi или Samsung. Освен това позволява бързо зареждане на iPhone или таблет, например. Вашите устройства са готови за използване за нула време. Ами самата пауър банка? 8 часа са достатъчни за пълно зареждане с 15W мощност.

Свържете няколко устройства едновременно
Устройството е оборудвано с няколко гнезда, благодарение на които можете да свържете повече от едно устройство към него наведнъж. Продуктът предлага 2x 15W USB изходни порта, 1x 10W Micro USB входен порт и 1x 15W USB-C входно/изходен порт Какво означава това на практика? Например, банката за захранване ви позволява да зареждате таблета си и 2 смартфона едновременно - вече не е нужно да чакате първото устройство да се зареди, преди да свържете следващото!

Не се притеснявайте за сигурността
Висококачествена полимерно-йонна батерия не само гарантира бързо, но и безопасно зареждане. Освен всичко друго, Baseus предлага защита срещу пренапрежение, свръхток, претоварване и късо съединение. Захранващата банка също е оборудвана с NTC температурни сензори, които предотвратяват прегряване. Продуктът интелигентно разпознава свързани устройства, адаптира интензитета на зареждане към тях и по този начин ги предпазва от повреда.

Проектиран за ваше удобство
Ако поддържате power bank в перфектно състояние, няма да имате дори най-малкия проблем. Неговият калъф се характеризира с приятно докосване, което е устойчиво на пот и пръстови отпечатъци – лесно можете да го поддържате чист. Благодарение на това можете удобно да използвате устройството дори през лятото. Продуктът е оборудван с четлив LED екран, който показва текущото ниво на батерията в реално време.

Мечтаният спътник в пътуването
Вземете надежден източник на енергия, който може да ви отведе почти навсякъде. Захранващата банка Baseus е лека и удобна - няма да имате проблеми с транспортирането й. Можете дори да вземете това удобно устройство със себе си на борда на самолет - то отговаря на всички необходими изисквания. Baseus ви дава възможност да зареждате удобно своите устройства, където и да имате нужда от тях.

Ще го използвате по много начини
Power Bank не трябва да се използва само за зареждане на телефона! Устройството Baseus е подходящо за много различни приложения. Искате ли да се разхладите малко в горещ летен ден? Включете вашия преносим вентилатор и се насладете на бриз! Има прекъсване на тока, лаптопът ви се разрежда и трябва да завършите важен проект? Power bank идва на помощ! Неговото дълго време на работа и преносим дизайн със сигурност ще отговорят на вашите очаквания.

спецификация


Производител Baseus
Името на Bipow Digital Display Powerbank
Модел PPDML-J01
Размери 153 x 68,8 x 29,5 мм
Черен цвят
Тип батерия литиево-полимерна
Капацитет 20 000 mAh / 3,7 V (74 Wh)
Енергийна ефективност 75%
Микро USB 5V/2A вход
USB-C 5V/3A вход
USB-C 5V/3A изход
USB1/USB2 5V/3A изход
общ изходен ток 5 V / 3 A макс.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.