FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
15 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

BASEUS Powerbank Bipow 30000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W BASBAT47036

27,37 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
999 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Baseus - Xiaomi - Huawei - Samsung
Складова единица (SKU):
ROS000493
Баркод (EAN):
5903886010871
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Baseus PPDML-K02 15W power bank
Искате ли да можете да зареждате бързо своите устройства почти навсякъде по света? Изпробвайте Power Bank Baseus PPDML-K02 с капацитет от 30 000 mAh! Можете да свържете няколко устройства към него наведнъж и да не се притеснявате за тяхната безопасност - сложната система за защита ефективно предпазва от повреда. Вграденият LED екран прави продукта лесен за използване, а компактният размер, лекото тегло и съответствието с международните авиационни стандарти ви позволяват да го вземете със себе си почти навсякъде.

Бързо зареждане на вашето оборудване
Power Bank поддържа множество протоколи за бързо зареждане. Той е съвместим с FCP, QC и AFC, наред с други. Следователно е идеален за захранване на смартфони Huawei, Xiaomi или Samsung. Той също така позволява бързо зареждане с мощност от 15 W, така че вашите устройства ще бъдат готови за използване за нула време.

Свържете няколко устройства едновременно
Устройството е оборудвано с няколко гнезда, благодарение на които можете да свържете повече от едно устройство към него наведнъж. Продуктът осигурява 2 USB изходни порта, 1 входен Micro USB порт и USB-C входно/изходен порт. Какво означава това на практика? Например, банката за захранване ви позволява да зареждате таблета и 2 смартфона едновременно - вече не е нужно да чакате първото устройство да се зареди, преди да свържете следващото!

Не се притеснявайте за сигурността
Висококачествена полимерно-йонна батерия не само гарантира бързо, но и безопасно зареждане. Освен всичко друго, Baseus предлага защита срещу пренапрежение, свръхток, претоварване и късо съединение. Захранващата банка също е оборудвана с NTC температурни сензори, които предотвратяват прегряване. Продуктът интелигентно разпознава свързани устройства, адаптира интензитета на зареждане към тях и по този начин ги предпазва от повреда.

Проектиран за ваше удобство
Ако поддържате power bank в перфектно състояние, няма да имате дори най-малкия проблем. Неговият калъф се характеризира с приятно докосване, което е устойчиво на пот и пръстови отпечатъци - лесно можете да го поддържате чист. Благодарение на това можете удобно да използвате устройството дори през лятото. Продуктът е оборудван с четлив LED екран, който показва текущото ниво на батерията в реално време.

Мечтаният спътник в пътуването
Вземете надежден източник на енергия, който може да ви отведе почти навсякъде. Захранващата банка Baseus е лека и удобна - няма да имате проблеми с транспортирането й. Можете дори да вземете това удобно устройство със себе си на борда на самолет - то отговаря на всички необходими изисквания. Baseus ви дава възможност да зареждате удобно своите устройства, където и да имате нужда от тях.

Ще го използвате по много начини
Power Bank не трябва да се използва само за зареждане на телефона! Устройството Baseus е подходящо за много различни приложения. Искате ли да се разхладите малко в горещ летен ден? Включете вашия преносим вентилатор и се насладете на бриз! Има прекъсване на тока, лаптопът ви се разрежда и трябва да завършите важен проект? Power bank идва на помощ! Неговото дълго време на работа и преносим дизайн със сигурност ще отговорят на вашите очаквания.

спецификация


Производител Baseus
Името на Bipow Digital Display Powerbank
Модел PPDML-K02
Размери 68,8 x 153 x 41,7 мм
бял цвят
Тип батерия литиево-полимерна
Капацитет 30 000 mAh / 3,7 V (111 Wh)
Енергийна ефективност 75%
Микро USB вход 5V/2A, 9V/2A
USB-C вход 5V/3A, 9V/2A
USB-C изход 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.5A
USB1/USB2 изход 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
общ изходен ток 5 V / 3 A макс.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.