FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
16 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Baseus Video Cable High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Черен

2,92 € /парче цена без данък
Поръчвам
Офертата скоро изтича
Побързайте, офертата изтича днес. Не се бавете, за да не пропуснете възможността!

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Baseus - Always
Складова единица (SKU):
WKGQ030101
Баркод (EAN):
6932172611255

Контакт Обадете се

Baseus Video Cable High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Черен - описание

Кабелът Baseus High Definition Series HDMI 2.0 осигурява отлично качество на изображението до 4K. Благодарение на перфектната синхронизация на аудио и видео, можете удобно да гледате любимите си филми и сериали, от своя страна използването на най-новия стандарт HDMI 2.0 позволи да се постигне честотна лента до 18 GB/s. Кабелът също поддържа динамичен HDR, гарантиращ фантастична яснота на изображението и богати детайли.
Висока резолюция на изображението
Изображенията с най-високо качество вече са на ваше разположение. Кабелът Baseus High Definition Series гарантира разделителна способност до 4K при 60 Hz. Той е съвместим с HDMI 2.0 и безпроблемно ще го свържете към различни устройства като компютър, PS 3 лаптоп, PS 4 или приемник. Кабелът показва изображението в съотношение 21:9 и предлага два режима: Дублиране и Разгъване.
Ще забележите всеки детайл
Продуктът поддържа динамичен HDR, което означава, че перфектно възпроизвежда цветовете и осигурява още по-богато детайлно изображение. Използвайки го, винаги можете да се насладите на отлично качество - да гледате вашите ваканционни снимки, да организирате филмова вечер и да работите удобно на големия екран. Baseus ще ви предостави изображения, които ще ви зарадват с висока резолюция, много детайли и естествени, ярки цветове.
Създайте киносалон в собствения си дом
Какво друго прави кабела Baseus HDMI толкова добър за гледане на филми? Гарантира перфектна синхронизация на картина и звук. Така можете да се потопите още повече в света, създаден от любимия ви режисьор. Организирайте киновечерен маратон за вас и вашите приятели или създайте частно домашно кино, за да гледате удобно нови епизоди на пристрастяващ сериал.
Ще ви служи дълго време
Адаптерът е издръжлив и изненадващо устойчив на износване. Позлатените съединители са трудно податливи на абразия или окисление, така че ще ви служат дълго време. Издръжливата PVC оплетка защитава консервираната медна кабелна жица, което прави адаптера устойчив на огъване и случайно рязко движение. Ще го използвате успешно ежедневно, без да се притеснявате, че ще го повредите твърде бързо.


Начини за плащане

  • Превод

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.