FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
22 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Базеус зарядно за пътуване Super Si Pro мини бързо зарядно устройство, C + U, PD 3.0, QC

10,20 € /парче цена без данък
Поръчвам
Офертата скоро изтича
Побързайте, офертата изтича днес. Не се бавете, за да не пропуснете възможността!

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Baseus - Finish - Only
Складова единица (SKU):
CCSUPP-E02
Баркод (EAN):
6953156206359

Контакт Обадете се

Базеус зарядно за пътуване Super Si Pro мини бързо зарядно устройство, C + U, PD 3.0, QC - описание

Интелигентно зарядно устройство за стена с европейски конектор и поддръжка на множество технологии за бързо зареждане. Компактна притурка с 2 порта: USB Type C и USB . Перфектен за подновяване на енергията на мобилни устройства като смартфони, таблети или дори лаптопи.
Компендиум за бързо зареждане - Аксесоарът поддържа всички най-популярни технологии за бързо зареждане - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) и Quick Charge (QC 3.0)
Незабавно обновяване на енергията - Благодарение на гореспоменатите варианти на бързо обновяване на енергията, вашето оборудване може да възвърне пълната си мощност, дори няколко пъти по-бързо, отколкото при стандартните зарядни устройства.
Също така за лаптопи - PD технологията ви позволява да зареждате не само смартфони, но и лаптопи, оборудвани с USB Type C порт . С правилния кабел адаптерът осигурява скорост на зареждане, сравнима с класическото захранване.
2 устройства едновременно - 2 порта, които ви позволяват да се свържете и по този начин да подновите енергията на 2 устройства едновременно! Не е нужно да чакате първият хардуер да завърши зареждането, за да свържете втория.
Висококачествени материали - Изработени от комбинация от огнеупорни и трайни материали: PC и ABS. Устойчив на падане и прекомерно нагряване.
Интелигентен чип - Аксесоарът разполага с интелигентна система за управление, която настройва оптималното напрежение към конкретното оборудване. Вашето устройство ще получи точно толкова ток, колкото е необходимо, за да се възстанови в най-кратки срокове, без риск от повреда на батерията.
Няколко нива на защита - Наред с други неща, срещу презареждане, прегряване и късо съединение. Пълна защита както на аксесоара, така и на устройствата, които се зареждат.
Помислете за сметките за батерия и електричество - Когато оборудването ви е напълно заредено, зарядното устройство автоматично ще се изключи, като по този начин се грижи батерията на устройството да се зарежда и да пести енергия.
Широк диапазон на захранващото напрежение - Диапазонът на напрежението от 100 - 240V позволява безпроблемно използване на адаптера по целия свят. С правилния адаптер можете да го вземете на всяко пътуване!
Спецификация:

марка: Базеус
Материал: PC + ABS
Щепсел: Европейски
Портове: USB тип C PD, USB
Напрежение / ток (вход): 100 - 240V / 1.2A
Напрежение / ток (изход): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Мощност: 30W (макс.)


Начини за плащане

  • Превод

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.