FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Бебе наблюдател VB603

40,12 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 80,23 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7403
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Бебешкият монитор VB603 е идеалният инструмент, който да накара детето ви да гледа. Този 3,2-инчов визуален фотоапарат безжичен бебешки монитор е надежден продукт. Той има високо качество и функционални характеристики, за да отговори на очакванията на съвременните родители.

Бебефонът VB603 не изисква отделен режим на съхранение и е лесен за използване веднага. Благодарение на захранването с напрежение 5V, той работи надеждно. Този бебешки монитор няма функция за мащабиране и не използва мрежово захранване.

Работният температурен диапазон е от 10 до 25 градуса, така че може да се използва правилно в повечето условия на околната среда. Той е изработен от ABS материал, който дава издръжливост и надеждност на устройството.

Бебешкият монитор VB603 има отлични допълнителни параметри, като конзола тип 06. Гласовият му тип е силен домофон, така че предава ясни и разбираеми звуци. Инфрачервеното разстояние за нощно виждане е 5-8 метра, така че лесно можете да наблюдавате детето си дори на тъмно. Захранването му е електрическа връзка, която осигурява надеждна и дълготрайна работа.

Бебефонът VB603 се отличава с изключително практичен и преносим дизайн. Той е оборудван с двупосочна домофонна функция, така че лесно можете да общувате с детето си. Той също така провежда мониторинг на температурата, така че винаги да можете да следите комфорта на детето си.

Устройството има и вграден музикален плейър, както и функция за нощно виждане с автоматичен сензор. Благодарение на цифровото предаване на сигнала получавате стабилно и без смущения изображение на 3,2-инчовия цветен LCD дисплей. Батерията има дълъг живот до 5 часа в гласово контролиран режим.
Бебефонът VB603 е многоезичен.

Открийте комфорта и безопасността на бебефона VB603 и се насладете на спокойствието, че винаги можете да държите под око детето си. Този надежден и универсален бебешки монитор е идеалният избор за съвременните родители.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.