FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
17 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Настолна подложка за мишка мишка клавиатура против хлъзгане защитна подложка

6,18 € /парче цена без данък
Поръчвам

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
72588
Баркод (EAN):
5905601816744

Контакт Обадете се

Настолна подложка за мишка мишка клавиатура против хлъзгане защитна подложка - описание

Неплъзгаща се подложка за бюро за мишка и клавиатура Alogy Описание на продукта + основни характеристики

Основни характеристики: Марка: Alogy Тип: Защитна подложка, Подложка за бюро Модел: Гора - Гора Материал: Неопрен + Каучук Размери: 80cm x 40cm x 0.3cm (Дължина x Ширина x Дебелина) Тегло: 561g Подсилени ръбове: Издръжливият подгъв по краищата гарантира дълъг живот без никакви разкъсвания или дупки Водоустойчив: Водоустойчивото покритие ефективно предотвратява случайни повреди от разливи Включени: Подложка за бюро
Подложката за мишка е изработена от неопрен, което я прави гъвкава и мека на допир. Неопренът също е устойчив на износване материал, което прави подложката издръжлива и осигурява дълготраен комфорт на употреба. На дъното на подложката за мишка има слой гума, който ефективно прилепва към повърхността на бюрото, предотвратявайки случайно преместване по време на тежка употреба на мишката. Интересен елемент на подложката е нейният модел, който приема формата на гора. Този дизайн не само придава на подложката естетичен вид, но и може да има практичен ефект, успокояващ за очите ни. *ЗАБЕЛЕЖКА! Подреждането на модела може да се различава леко от това, показано на снимките.
Водоустойчива защита Подложката за мишка е не само атрактивен аксесоар, но и практично решение, което съчетава стил и функционалност. Неговият водоустойчив дизайн ефективно предпазва повърхността на бюрото от възможни повреди, причинени от разлети течности, което ви позволява да работите, без да се притеснявате за издръжливостта на плота. В допълнение, подложката е прахоустойчива и устойчива на изпотяване, което прави поддържането й чиста изключително проста. Това означава, че дори при интензивна употреба подложката за мишка остава в перфектно състояние, осигурявайки комфорт при използване на мишката.
Подсилени ръбове Подложката е изключително солидна благодарение на издръжливите си, спретнато зашити ръбове, които ефективно предотвратяват деформацията й. Това е гаранция за дългосрочна използваемост, тъй като ръбовете поддържат целостта на постелката дори при интензивна употреба. Благодарение на това потребителят може да се наслади не само на естетическия вид, но и на трайността на продукта, който не се деформира дори при трудни условия.
Нехлъзгаща се гумена основа Основата на подложката за мишка е изработена от нехлъзгаща се гума и гарантира стабилност и сигурен захват. Благодарение на тази функция подложката за мишка ефективно предотвратява случайно плъзгане по повърхността на бюрото, което от своя страна се превръща в плавни и прецизни движения на мишката. Това решение не само подобрява потребителското изживяване, но и повишава ефективността на работа, особено за задачи, които изискват прецизност.
Гладката повърхност на подложката ви позволява да движите мишката бързо и прецизно, подобрявайки ефективността на работа и комфорта на използване. Той минимизира плъзгането, което е особено полезно при задачи, които изискват прецизност, като графична работа или игри. В допълнение, благоприятният ефект върху издръжливостта на мишката означава, че потребителят може свободно и лесно да работи с мишката за по-дълъг период от време. Съвместим с лазерни и оптични мишки.
За дома и работата Подложката за мишка има неподвластен на времето дизайн, което я прави идеалното допълнение както към домашната ви работна станция, така и към игралната ви зона. Универсалният му дизайн го прави лесен за вписване в различни интериорни договорености. Благодарение на приглушените си цветове и оптимален размер, подложката се вписва идеално във всяка среда, независимо дали сте у дома или в офиса. Това е практично и естетически приятно решение, което лесно се адаптира към различни начини на живот и среда.
Размери и тегло Подложката за бюро е с впечатляващи размери, с размери 80 см дължина и 40 см...


Начини за плащане

  • Превод
  • Пари в брой
  • Онлайн плащания
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.