FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

BlackBox камера за кола с камера за задно виждане ясно вижда целия трафик

15,15 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
175 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm0337
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A192,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Най-новата камера за кола DVR камера 1080p Full HD видео - BlackBox камера за задно виждане 

Поставете безопасността на първо място! 

Много хора днес може да смятат, че вълчите закони започват да преобладават в трафика. Червената светлина, затварящата линия или индексирането се считат от мнозина за само един вид препоръка.
 
Ако се случи инцидент, кой може да каже кой е виновен? Нямаме свидетели, така че записването на камера може да осигури сигурност и да улесни изясняването на ситуацията.

Камерите на автомобилното табло играят все по-важна роля в трафика, тъй като те лесно могат да се застраховат в случай на злополука.
 
Улавяйте всеки момент от живота. С тази FULL-HD DVR камера за запис на събития, която има цветен монитор, функция за нощно виждане, вграден микрофон, дисплей за час и дата.
Камерата е лесна за инсталиране и работа, всеки може лесно да я управлява. Той непрекъснато записва видео и аудио по време на шофиране, така че не пропускайте нито един момент!
Устройството записва събития в движение и го записва на SD карта (разширяема до 32 GB - не е включена в комплекта), която лесно можете да копирате на вашия компютър или лаптоп.
 
Камерата със силна вендуза може лесно да се монтира на предното стъкло и да се използва за заснемане на висококачествени кадри.
 
Можете да заснемете не само преживяванията от пътуването в колата, но и неочакваната катастрофа, която може да изиграе решаваща роля в спорна процедура!
 
Нещо повече, камерата маркира кадрите,
По този начин тя може да бъде перфектно доказателство за катастрофа или бум!
 
Този всичко-в-едно рекордер произвежда видео с HD качество, но можете да го използвате и като аудио рекордер.
 
Как работи устройството: Камерата започва да записва автоматично след стартиране на автомобила и го записва за 20 секунди след спиране на автомобила. Видеоклипове с различна дължина могат да бъдат записани според вашата настройка. Ако картата с памет е пълна, най-старият запис се изтрива автоматично, освобождавайки място за най-новото видео. В случай на инцидент устройството заключва даденото видео, така че да не се презаписва, само операторът може да ги премахне.

Свойства:
-G-сензор:
В случай на сблъсък или инцидент, G-сензорът открива и деактивира записа на цикъла, като гарантира, че кадрите от инцидента са запазени. -Нето тегло (кг) 0.12 -Сензор за изображения 3.MP CMOS -Максимален капацитет 32 GB -Вход за карта с памет TF карта -Конектори TF конектор, Mini USB -Широкоъгълен 120 градуса -Камера 1 широк ъгъл 120 градуса -Сензор за движение -Цикличен запис 
-Литиев полимер 3.7V / 300mAh -Резолюция на видео запис Full HD 1920 x 1080 -Размер на дисплея 4.3 инча -Характеристики 1080P Език: Английски
Какво има в кутията:
1 бр. DVR устройство, 1 бр. инструкции за употреба, 1 бр. Зарядно за кола
 
Език: HungarianBox съдържание 1 бр. DVR устройство, 1 бр. инструкции за употреба, 1 бр. зарядно за кола, 1 камера за задно виждане
                                     



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.