WELCOME SUMMER
-35%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Бутилирани напитки Напитки Аромат Евтина цена Ежедневно пиене Енергийна напитка Първокласна напитка за продажба на добра цена енергия

1,90 € /бутилка цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 бутилки
Налично количество
без ограничение
Държава
Латвия
Стокова група
Нови  
Време за доставка
7 дни
Баркод (EAN):
4549292009064
Последна актуализация
преди 4 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Изглежда, че „Prime Hydration“ е марка или име на продукт, свързано с енергийни напитки или напитки за хидратация, но към последната ми актуализация няма налична конкретна информация за продукт с точното име. Енергийните напитки и хидратиращите напитки обаче са доста разпространени на пазара, като предлагат разнообразие от формулировки, предназначени да осигурят повишаване на енергията или попълване на течности и електролити.

Енергийните напитки обикновено съдържат кофеин и други стимуланти, заедно със захари и различни витамини и минерали, за да осигурят бърз прилив на енергия. От друга страна, хидратиращите напитки се фокусират върху попълването на течности и електролити, загубени чрез изпотяване по време на физическа активност или при горещо време.

Когато обмисляте енергийна напитка или напитка за хидратиране, важно е да проучите съставките и хранителната информация, за да разберете какво консумирате. Някои ключови фактори, които трябва да имате предвид, включват:

Съдържание на кофеин: Енергийните напитки често съдържат високи нива на кофеин, което може да повлияе на индивидите по различен начин и може да причини странични ефекти, ако се консумира в излишък.

Съдържание на захар: Много енергийни напитки са с високо съдържание на захар, което може да допринесе за наддаване на тегло и други здравословни проблеми, ако се консумират прекомерно.

Електролити: Напитките за хидратация могат да съдържат електролити като натрий, калий и магнезий, за да помогнат за попълване на загубеното чрез изпотяване.

Допълнителни съставки: Потърсете допълнителни витамини, минерали или билкови екстракти, присъстващи в напитката, и помислете как те могат да повлияят на вашето здраве или ефективност.

Винаги е добра идея да консумирате тези видове напитки в умерени количества и да вземете предвид индивидуалните си здравословни нужди и чувствителност. Ако не сте сигурни за конкретен продукт или неговите съставки, консултацията със здравен специалист може да ви даде персонализирани насоки.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.