FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
7 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

ЧЕРЕН масаж маса красота легло диван преносим лек делукс 2 раздел алуминиев материал за масаж терапия лечение Рейки салон изцеление (тегло

165,00 € /парче цена без данък
Поръчвам

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
4 парчета
Държава
Италия
Стокова група
Нови  
Време за доставка
3 дни

Контакт Обадете се

ЧЕРЕН масаж маса красота легло диван преносим лек делукс 2 раздел алуминиев материал за масаж терапия лечение Рейки салон изцеление (тегло - описание

За артикула
"Насладете се на изключителен комфорт и подкрепа с тази преносима и лека масажна маса, която е проектирана за максимална релаксация и"
За този артикул
【По-широка & по-дълга】Тази професионална маса за масажор е дълга 72,84 инча (с облегалка за глава 83,9 инча) и широка 27,6 инча (със странични подлакътници 35,4 инча), по-широка и по-дълга от конвенционалните модели. Височината може да се регулира от 23.6in до 31.9in само с натискане на бутон.
【Лесна инсталация & Portable & Lightweight】Това масажно легло вече е сглобено, може бързо да се настрои и сгъне без допълнителни инструменти. Включва безплатна чанта за носене за удобно съхранение и транспортиране. Тегло: 25lb (с аксесоари: 34lb)
【Стабилна и здрава основа】Подсилената алуминиева рамка с широки напречни греди (1,85 инча всяка), твърди телени въжета и противоплъзгащи подложки правят това масажно легло ултра-силно и надеждно. Тази масажна маса има работен капацитет от 551lb, статично тегло от 2425lb.
【Премиум материали】Изработени от най-фините алуминиеви крака, водоустойчива PU кожа, 2in подложка от мемори пяна с висока плътност ви осигурява високо ниво на комфорт. Това универсално легло за красота е препоръчително за всеки, който участва в индустрията за красота, тато, рейки, изцеление, шведски тайландски масаж.
【Безплатен пълен набор от аксесоари】Подвижна и регулируема по височина облегалка за глава, преден подлакътник (височината може да се регулира от 4.33-6.69in), 2 странични опори за ръце, люлка за лице, калъф за носене и щепсел за лицеви отвори. Всички аксесоари могат да се съхраняват спретнато вътре в масата, когато не се използват.


Начини за плащане

  • Превод
  • Пари в брой
  • Онлайн плащания

Методи за изпращане

  • Лична колекция
  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.