FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
22 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

чистота? Винтидж крушка Edison [3 опаковки] - Ретро крушка

от 4,85 € /парче цена без данък
5,05 € от 1 до 249 парчета
4,85 € от 250 до 500 парчета

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
250 парчета
Налично количество
499 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

? ??????? & ??????????: Крушката E27 може да се включва и изключва до 20 000 пъти! Нашата 4W LED крушка замества конвенционалната 40W крушка и е лесна за вашия портфейл! Кехлибареното стъкло с висок цветен блясък и висококачествената LED нишка създават ретро-ретро стил!
? ????????? ???????: Винтидж крушка E27 с фасунга E27 се вписва в почти всяка лампа! Той не трепти и трепти и разпръсква топла светлина веднага щом бъде включен. Изпълва всекидневната, трапезарията, спалнята, кухнята, офиса, кафенето и ресторанта с носталгичен привкус!
? ???? ???????????? : С живот от над 25 000 часа, крушката E27 е особено издръжлива. В допълнение, E27 LED има висок индекс на цветопредаване от CRI>80 за особено ярки и естествени цветове. Всички наши крушки са тествани TÜV в Германия и имат всички необходими сертификати!
? ??????Ü??????????: С 2200K, ретро крушката е топло бяла и предлага идеалното осветление за уютна атмосфера. Прилича на оригиналната крушка на Edison - ретро дизайн в перфектна комбинация с модерни, енергоспестяващи LED нишки! Дори когато са изключени, гениалните нишки привличат вниманието!
? ??????? ????????????: Искаме и вие да сте толкова доволни от нашите ретро декоративни лампи IPurity, колкото и ние. Ето защо ние ви предлагаме 30-дневна политика за връщане и гаранция за връщане на парите за нашите продукти. Немскоговоряща поддръжка на клиенти е на ваше разположение!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.