FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

CONBRA Саблен трион за камък - 455 mm.

от 5,90 € /парче цена без данък
6,90 € от 100 до 300 парчета
5,90 € от 400 до 400 парчета

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
100 парчета
Налично количество
400 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Марки
DeWalt - Amazon - Makita - Bosch
Време за доставка
5 дни
Баркод (EAN):
4260668380265
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Острие за рязане на камък - За рязане на камък за зидария, тухли, бетон, газобетон, гипсокартон, глина и подобни материали.

ЗА ИЗРЕЗВАНЕ НА СТЕНИ - подходящ за изрязване на стени, както и за поставяне на нови врати и прозорци. Те са популярни и за демонтиране на стари строителни елементи.

МИНИМУМ ПРАХ - възвратно-постъпателният трион за тухли генерира значително по-малко прах в сравнение с триона Flex. Моля, имайте предвид, че рязането на варо-пясъчни тухли не се препоръчва, тъй като материалът е много твърд.

УНИВЕРСАЛЕН - За популярните акумулаторни саблени триони. Съвместим е с буталния трион Bosch GSA 1100 E, Makita, Dewalt и много други.

ВЪРХОВА ИЗДРЪЖКА - Благодарение на дебелината на острието, както и на изключително голямата стъпка на зъбите, то има дълъг живот и реже бързо и праволинейно.

Малка партида от 400 диска за саблени триони. Висококачествено острие, проектирано в Германия. Продуктът е нов в перфектно състояние и се продава, защото е остатък от стара партида, която е била с различна опаковка от настоящата версия.

ВАЖНО: Единственото условие за продажбата е, че продуктът не може да се предлага в платформите за електронна търговия в Европа (специално е строго забранено да се предлага в Amazon). Преди приключване на сделката трябва да се подпише споразумение.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.