FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
16 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Creative Sound Blaster X1 външна звукова карта

90,25 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Nintendo - Apple
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Sound Blaster X1 външна звукова карта
Sound Blaster X1 външна звукова карта
Звуков бластер X1

USB DAC с висока разделителна способност със супер X-Fi усилвател за слушалки

Открийте подробности, които никога преди не сте чували със Sound Blaster X1.

Създаден специално за осигуряване на мощен и девствен звук от слушалки, супер компактният Sound Blaster X1 незабавно подобрява качеството на звука с висока разделителна способност с вградения AKM 4377 DAC. В комбинация с двойния оп-усилвател Ti/Burr-Brown INA1620, Sound Blaster X1 усилва и осигурява ясен звук за допълнително подобряване на вашето слушателско изживяване. С други думи, Sound Blaster X1 действа като посредник между вашето устройство и слушалките, осигурявайки по-ясен, по-силен и по-ефективен звук заедно с холографията на слушалките Super X-Fi.

Свържете го директно чрез USB-C към вашия компютър, Mac, PlayStation или Nintendo Switch и това ще подобри звука на вашето устройство с малко усилия. Той също така разполага с микрофонна игра и бутони за заглушаване, както и набор от SmartComms чрез приложението Creative на PC и Mac, за безпроблемна онлайн комуникация по време на срещи и чатове в играта.

ПРИСТИН ЗВУК

Чуйте всеки слой, всеки детайл и всеки нюанс на любимите си медии. Sound Blaster X1 включва прецизен 32-битов AKM цифрово-аналогов преобразувател, известен в аудио света с изключителната си вярност. Когато се комбинира, Sound Blaster X1 осигурява изключителна аудио производителност до 115dB SNR при 24-битова / 96kHz резолюция на възпроизвеждане. Той осигурява девствено качество на звука, изваждайки най-доброто от вашите слушалки и устройство за възпроизвеждане.

ПОДОБРЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕТО СИ

Знаем колко е трудно да се намерят добри слушалки и гарантираме, че Sound Blaster X1 ще даде на двойката ви впечатляваща и мощна акустика, без да жертва яснотата на звука. Sound Blaster X1 използва най-високия Ti/Burr-Brown INA1620 двоен оп-усилвател с интегрирани тънкослойни резисторни двойки и EMI филтриране, за да осигури висока мощност с изключително ниско изкривяване и взаимовръзки, осигурявайки звук с висока точност за вашето слушателско изживяване.

Sound Blaster X1 също е в състояние да управлява слушалки с висок импеданс до 600, дори студийни такива. Насладете се на пълните спецификации на любимите си слушалки, където и да сте с този преносим аудио аксесоар. Ако не сте използвали достатъчно слушалките си, тук е вашият шанс да ги увеличите максимално.

ЗАВЛАДЯВАЩ СЪРАУНД ЗВУК

Нищо не бие съраунд звука в киното и точно тук се намесва Sound Blaster X1. Въпреки че не можете да бъдете в киното денонощно, Sound Blaster X1 със сигурност ще ви отведе на пътешествие, където и да сте.

С пълен обхват 5.1 и 7.1 аудио поток опции за съраунд звук виртуализация, както и всепризнатата холография на Super X-Fi слушалки, този USB DAC ви позволява без усилие да изпитате съраунд звукови ефекти в слушалки, особено диалог във филми с естествена и реалистична звукова сцена, която е дълбоко потапяща и много естествена, точно както в киното, без да губи аудио сигнали и ефекти от околната среда.

БЕЗПРОБЛЕМНА НАСТРОЙКА

С удобен plug-and-play USB-C интерфейс, Sound Blaster X1 се свързва директно с вашия компютър, Mac или игрова конзола и не изисква инсталиране на драйвери.

Просто свържете Sound Blaster X1 към вашето устройство и се насладете на незабавни увеличения на силата на звука и яснотата за всички медии от любимите ви приложения и музикални плейъри, включително Netflix, Spotify, Apple Music и дори YouTube. В комбинация с преносимо и леко шаси, Sound Blaster X1 е основно професионална аудио система, която се побира в джоба ви!

УДОБНИ КОНТРОЛИ

Получете лесен достъп до полезни функции като сила на звука, заглушаване на микрофона и Super X-Fi контроли на Sound Blaster X1, без да се налага да навигирате през многопластови настройки на екрана. Бутонът за заглушаване е особено полезен, когато използвате слушалки, докато сте на повикване!

ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНО

Приложението Creative ви дава по-голям контрол върху начина, по който слушате. Персонализирайте звука с настройки на еквалайзера или регулирайте лентата на еквалайзера по ваш вкус, за да създадете слушателско изживяване, което наистина е ваше.

Можете също така да получите достъп до обширен набор от аудио подобрения, за да създадете подходящо настроение за игри, гледане на филми и др. Потопете се във видеоклипове с Surround чрез акустичния двигател или активирайте режима Scout, за да увеличите сложните аудио сигнали в играта и да спечелите предимство пред опонента си.

КОМУНИКИРАЙТЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО

Благодарение на интелигентния пакет за забавление



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.