FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
9 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Дамски спортни рамо пътуване чанта за фитнес за самолет багаж

8,01 € /парче цена без данък
Поръчвам

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
JAKO
Складова единица (SKU):
70611
Баркод (EAN):
5905601811107

Контакт Обадете се

Дамски спортни рамо пътуване чанта за фитнес за самолет багаж - описание

Спортна чанта за пътуване Описание на продукта + Акценти

Основни характеристики: Вид продукт: Пътна/спортна чанта Материал: Оксфорд плат, Полиестер Размери: 44 х 26 х 20 см (дължина, височина, ширина) Капацитет: 22л Тегло: 370 г Идеален като ръчен багаж: Подходящ за пътуване със самолет Презрамка: Регулируема от 66 до 127 см Водоустойчива: Защита срещу дъжд и влага Трайност: Устойчива на разкъсване, за дълготрайна употреба Джобове: 1x Основно отделение, 2x Джоб с цип (външен), 2x Велкро джоб, 1x Страничен джоб за обувки, 1x Джоб с цип (вътрешен) Идеален за пътуване: Проектиран да бъде удобно прикрепен към дръжката на куфара ви Лек и удобен: Заема малко място Съдържание: 1x Пътна чанта, 1x Регулируема каишка
Издръжливост и функционалност Пътническата чанта е напълно подходяща за много приложения. Независимо дали става въпрос за тренировка във фитнеса, йога сесия, пътуване със самолет, спонтанно бягство през уикенда, къмпинг пътуване сред природата или пикник в парка - тази чанта ще отговори на вашите очаквания. Тя е изработена от издръжлив материал, който е не само устойчив на разкъсване, но и водоустойчив, което прави вашите вещи да останат сухи, дори и в дъжда.
Универсалността винаги е на мода Чантата за пътуване е не само отлична спортна чанта, но и стилна и функционална чанта за много поводи. 1 - Страничен велкро джоб - идеален за бутилка или чадър 2 - Малък джоб за ценности, отделящ ги от основното отделение 3 - Просторно основно отделение, ще ви позволи да опаковате много неща 4 - Допълнителен джоб за обувки Може да се използва като чанта за пътуване през уикенда, пътна чанта за празници или дори за ежедневна употреба в училище, работа или обучение. Минималистичният му дизайн го прави подходящ за много тоалети и със сигурност ще се превърне в любимия ви аксесоар за всяка дейност.
Поддържане на нещата организирани Външният джоб може лесно да се прикрепи към дръжката на багажа (дръжката на куфара), което улеснява пътуването с него. Тази чанта за пътуване има два външни джоба с цип, където можете да съхранявате малки предмети като ключове, портфейл или мобилен телефон. Това ви дава бърз достъп до най-важните неща, без да се налага да разопаковате цялата си чанта.
Удобна презрамка Чантата се предлага с допълнителна презрамка, която може лесно да се регулира според вашите предпочитания, като се регулира от 66 до 127 см. Това ви позволява да го носите на или над рамото, което го прави изключително практичен и удобен за използване. Освен това чантата има и дръжки, които осигуряват комфорт при носене на багаж. Универсалността е предимство на този модел.
Alogy е динамична полска марка, която се откроява на пазара благодарение на напредналите си иновации и внимание към всеки детайл. Със страст към създаването на модерни решения за ежедневни аксесоари, Alogy последователно се стреми да предостави на клиентите уникално преживяване, което съчетава отлично качество, оригинален дизайн и функционалност на най-високо ниво. Ние се гордеем с факта, че нашата марка не само доставя изключително качествени продукти, но и създава положително пазаруване. Нашата цел е да изградим дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, които са сърцето и душата на нашия бизнес. Благодарение на тяхната обратна връзка и подкрепа, ние сме в състояние постоянно да развиваме и адаптираме нашите продукти към техните нужди.
Често задавани въпроси Какви са основните приложения на тази пътна чанта?
Основните приложения на тази чанта за пътуване са спорт, фитнес, йога, пътуване, използване през уикенда, къмпинг и пикник.
Какви са неговите размери?
Размерите на пътната чанта са 44 х 26 х 20 см.
Има ли чантата допълнителна презрамка и какви са нейните възможности за регулиране?
Да, чантата има допълнителна презрамка, която може да се регулира от 66 до 127 см, което ви позволява да я персонализирате според вашите предпочитания.

Всичко на една ръка разстояние! Разгледайте и другите ни предложения и изберете необходимите аксесоари за вас. Помня! При нас ще намерите редица аксесоари като: закалено стъкло, държачи, зарядни устройства за автомобили, FM предаватели, кабели или слушалки.


Начини за плащане

  • Превод
  • Пари в брой
  • Онлайн плащания
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.