FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
20 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Декоративна мазилка изглед оризово зърно

0,73 € /килограм цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
25 килограми
Налично количество
10000 килограми
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
15 дни
Складова единица (SKU):
C1525609
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Това е декоративна мазилка, структурирана, търсеща "оризово зърно" на базата на акрилни дисперсии, пигменти и мраморни гранули, използвани за външно и вътрешно довършване. общи мазилки, гипсови мазилки, бетон, гипсокартон и стара боя: може да се нанася върху всяка повърхност на минерална основа. Той е устойчив на атмосферни влияния, много устойчив на механично въздействие, удар, абразия и драскотини.

Подготовка на основната повърхност: Контактната повърхност трябва да бъде напълно суха, гладка, чиста, деспрафуита и обезмаслена, без разхлабени частици. Точките за ремонт имат същата структура като тази на съществуващата повърхност.

Инструкции за употреба: Повърхностите трябва да бъдат грундирани с гипсов грунд в продължение на най-малко 24 часа, преди да се нанесе декоративната мазилка. Материалът се нанася ръчно върху дебелина на мазилка granu¬latia (1,5 мм) с мистрия от неръждаема стомана с шпатула и счупена кръгла с гладка пластмасова поплавъка. Не нанасяйте върху много крехки повърхности (напр. боядисване на съществуваща глина, варова мазилка, варова мазилка, фасада на мазилка -. На открито). Те не се прилагат в диапазон по-малък от 2 часа след края на дъжда (температурни условия, които позволяват подготовка за сушене). За предотвратяване на стръвта, гипсът ще се прилага на една стъпка в процеса "мокър в мокро" (без прекъсване). Това изисква наличието на достатъчен брой апликатори на скелето; Няма да работи при много високи температури под прякото влияние на слънцето, силен вятър, мъгла, висока влажност над 80% и риск от дъжд и замръзване. В условия на високи температури и много високи се препоръчва прилагането на гипс да се разрежда 2% с вода и връзката отстрани на фасадата , която не е пряко изложена на слънчева светлина. Препоръчва се продуктът да се нанася отново след местната цел за извършване на ремонти и корекции върху вече приложена повърхност, тъй като тези области се открояват в общия вид на покритието. Температурата на субстрата и въздуха трябва да бъде между 5 ° C и 25 ° C

Цветни мазилки важно: с естествени агрегати са възможни вариации в оттенък; Следователно той ще се използва само със същия брой партиден материал на една и съща повърхност; в противен случай материалът ще се смесва помежду си, за да се избегнат различни нюанси, за да се избегне получаването. Почистващата екипировка се извършва веднага след употреба с вода или сапунена вода. Времето за сушене повърхностно (докосване): 04.00, сухота (топка): 72 часа. Стойности?? са показани за температура от 20 ° C и относителна влажност от 60%. Прибл.: През първите 24 до 72 часа след нанасянето повърхността се влияе от дъжд, сняг, замръзване и др. Специфичното потребление следва да бъде защитено. 2,9-3,1 кг / м2. Консумацията е за идеално гладката повърхност. Консумацията варира в зависимост от приложената дебелина и caracteris¬ticile субстрат. Опаковка: пластмасова кофа от 25 кг. Съхранение: Да се съхранява на хладно, сухо, темпаратура между 5 ° C и 30 ° C в оригиналната опаковка, неотворена. В рамките на вълните способност: 24 месеца от датата на производство с условията на опаковане и съхранение отговарят. Вижте датата на производство и партидите, отбелязани върху опаковката.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.