FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
8 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Дино хирург игра крайната игра за деца и възрастни

8,13 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
50 парчета
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 1 седмица

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

ТЕСТВАЙТЕ НЕРВИТЕ СИ - Тази настолна игра Slime Surgeon Dino Edition е достатъчно проста, за да може всеки да се присъедини. Изберете част от тялото, за да извадите динозавъра си, като просто завъртите стрелката. Можете ли да помогнете за спасяването на този динозавър и да ги възстановите до пълно здраве, като премахнете всички слузести части на тялото? Внимавайте да не ги накарате да треперят от страх. Излизаш, ако го направиш! Играчът с най-много части на тялото в края е победител.
ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ИЛИ ПОДАРЪК - За всяко дете, тази настолна игра Dinosaur Slime Surgeon е идеалният подарък. От рожден ден, Коледа и дори само специално лечение, гледайте очите на детето си светят, докато отварят тази игра с динозавърска тематика Slime Surgeon. Тази игра не само осигурява на децата безброй часове забавление, но също така насърчава ранното развитие на двигателните функции при всяко дете, от координацията между ръцете и очите до търпението им.
СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА - Включва 1x операционна маса за динозаври, 10x части на тялото, 1x пинсети, 1x спинер и яйца за съхранение на слуз за частите на тялото. Изисква 2x AA батерии (не са включени). Размери: H3cm x W24cm x D17cm. Подходящ за възраст над 3 години.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.