FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
6 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Дъска за рязане 42×33×2,5 см с жлеб за сок, антисептична дървена дъска за

7,50 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
100 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Относно този артикул

Висококачествена дървесина: естествената екологично чиста акациева дървесина има висока плътност, равномерна структура и висока якост; дървото има текстура с естествен шоколадов цвят и е елегантно; има добри антисептични и антибактериални свойства. Не се генерира прекъсване.
Голяма работна повърхност: Дъската за рязане предлага достатъчно място за рязане на месо, зеленчуци и риба. Голямата повърхност за приготвяне може да се използва и като дъска за сервиране, дъска за закуска и дъска за закуски.
Дъска за рязане 42×33×2,5 см с жлеб за сок, антисептична дървена дъска за рязане за кухнята, антибактериална дървена дъска за рязане, кухненска дъска от акациева дървесина
Състояние: Чисто нови стоки.
Брой парчета на палет: 100 броя
Единична цена: €7,50

Многофункционална дървена дъска за рязане: с жлеб за сок за улавяне на излишния сок, за да поддържа масата чиста; може да се използва от двете страни за разширяване на използваемата площ. Има две вдлъбнати дръжки отстрани за лесно преместване на дъската за рязане при зареждане.
Лесен за почистване: Благодарение на антибактериалното дърво, гладката повърхност и елегантния дизайн, можете да постигнете перфектен почистващ ефект само за няколко секунди.
Защитете вашите ножове: За разлика от дъските за рязане, изработени от стъкло, камък или други твърди материали, дървото защитава вашите ножове. Това запазва ножовете остри и готови за употреба за по-дълго.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.