FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
5 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Екстериорен цвят Noua

0,75 € /литър цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
30 литри
Налично количество
1000 литри
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
15 дни
Складова единица (SKU):
C1525613
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Това е миеща се боя за фасади със следните характеристики: миене добра устойчивост на физическа, химическа и устойчивост на атмосферни влияния, добра абразия, добра способност за скриване, бързо съхнене, пропускливост на водни пари, добра адхезия към субстрата, по-нататък филм uni¬formă, матов, който се запълва много добре в порите.

Приложения: използва се за фасади и вътрешни повърхности, завършващи с износване (например сгради). Препоръчва се за всички стенни повърхности, общи, тухли, мазилки, гипсокартон и др. Може да се прилага последователно върху старата зидария. Не се препоръчва uti¬lizarea бояджийски цех Гнездата и другите части на фасадата, които влизат в контакт с пода, се осигуряват само след подходящо уплътняване.

Основа за подготовка на повърхността: Нова боя може да се нанася върху повърхности изравнени, чисти, сухи и носещи (без вещества, които могат да предотвратят адхезията: мазнини, битум, прах и др.).

Инструкции за употреба: Преди употреба съдържанието на кофата трябва внимателно да се смеси. Не смесвайте с други цветове. Независимо от вида им, повърхностите трябва да бъдат грундирани с грундови акрилни бои Expert. След нанасяне на грунда ще се препоръча времето им на сушене между 4 и 6 часа. Новата външна боя се нанася с четка, валяк или се напръсква в два слоя въздух по-малко. За да се предотвратят примамки и отлагания, всеки слой боя ще се нанесе в една стъпка (без прекъсване). Ако е необходимо, може да се добави до 10% вода, за да се получи по-течна консистенция, след което да се хомогенизира. Има прекъсване recoman¬dată 2 часа между прилагането на слоеве (при температура от 20 ° C и относителна влажност от 60%).

Обхват: Новата външна боя може да покрие 10 до 12 м2 / л в слой, в зависимост от вида и качеството на опората. Опаковка: пластмасова кофа. Съхранение: На хладно, сухо, темпаратура между 5 ° C и 30 ° C в оригиналната опаковка, неотворена. Va¬labilitate в рамките на 24 месеца от датата на производство с условията на опаковане и depozitare отговарят. Вижте датата на производство и партидите, отбелязани върху опаковката.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.