WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Екстремни топлинни и пожароустойчиви ръкавици кожа с кевларени шевове, Per

5,68 € /чифт цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
100 двойки
Налично количество
5231 двойки
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 1 година

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

ЕКСТРЕМНА ТОПЛОУСТОЙЧИВА ЗАЩИТА ▶ Пълна кожа от крава (изработена от внимателно подбрана висококачествена кравешка кожа с дълбочина на дебелината над 1,2 мм), топлоизолация и мек абсорбиращ пот памук вътре, маншети от деним, които правят тези ръкавици да издържат на температури най-малко 662 ° F (350 ° C) и достатъчно, за да се справят с по-голямата част от високотемпературната работа.
ДЕБЕЛИ И МЕКИ ▶ Тези ръкавици са изработени от специфични части на кравата, която е не само дебела, но и мека и гъвкава с изключителна устойчивост на топлина / огън и устойчивост на пробиване, устойчивост на рязане и умерена устойчивост на масло. Така че може ефективно да подобри ефективността на работата ви.
ИЗДРЪЖЛИВИ КЕВЛАРЕНИ ШЕВОВЕ ▶ Тези топлоустойчиви ръкавици използват кевларен конец, което означава, че са по-устойчиви на високи температури от други топлоустойчиви ръкавици и не са лесни за счупване, много подходящи за високотемпературна работа. Подсилена длан за омекотяване на ръцете при работа с тежко тегло или остри предмети. Отлично представяне при заваряване с тежки натоварвания, захващане на горещи неща като печка и съдове за готвене и изгаряне на въглища или дърва за огрев.
ПРИЛОЖЕНИЕ ▶ С ШИРОКА ГАМА Тази ръкавица и отлично качество я правят полезна за заваряване, грил, барбекю, печка на дърва, фурна, камина, рязане, градинарство, къмпинг, лагерен огън, обработка на животни и много други.
ПРОФЕСИОНАЛНО ПРОИЗВОДСТВО ▶ Ким Юан има повече от 20 години опит в производството на кожени работни ръкавици, така че ние знаем как да изберем висококачествена кожа и да направим висококачествени работни ръкавици, ние сме уверени, че тези ръкавици могат да бъдат сравнени с подобни ръкавици на пазара.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.