FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
22 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

ELM327 OBD Bt. DTC четец Live Data Olv.

4,27 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
304 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Марки
Google
Складова единица (SKU):
holm0342
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A46,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Уверете се, че колата ви работи безопасно. 

Прочетете диагностични, общи и специфични за производителя, кодове за грешки и разберете тяхното значение. 

Има повече от 3000 общи промени в кода в базата данни на DTC четец.
 
Една от най-гъвкавите програми, създавани някога. Благодарение на операционната система Android, той има функции, които са много трудни за компютърните му колеги.

Връзки: Поддържа USB, WiFi и Bluetooth интерфейси. За USB, Android 3.0 или по-висока операционна система се изисква.

Ръководство за софтуера: Въртящ момент Lite

Диагностичният интерфейс за автомобили ELM327 Bluetooth OBD2 V1.5 се използва за четене на диагностични кодове за неизправности. Показва и отчита както общи, така и специфични за производителя кодове за грешки.
Можете да тествате автомобила и текущите данни от сензора.
Той поддържа всички OBD-II протоколи и ISO 91441, KWP2000, SAE J1850 и CAN шини. Работи с всички съвместими с OBD-II превозни средства.
Bluetooth диагностичният интерфейс е удобен за използване.

Свойства:  
- Син цвят - Поддържа всички OBD-II протоколи - Поддържа ISO 9141, KWP2000 - Поддържа SAE J1850 - Поддържа CAN автобуси - Показване на текущите данни от сензора, включително: Обороти на двигателя - Изчислена стойност на натоварването - Температура на охлаждащата течност - Състояние на горивната система - Скорост на превозното средство - Краткосрочно заглавие на горивото - Дългосрочно подаване на гориво - Налягане на входящия колектор - Време напред - Температура на входящия въздух - Дебит на въздуха - Абсолютно положение на дросела - Напрежение на кислородния сензор / свързана краткотрайна тапицерия на горивото - Състояние на горивната система - Налягане на горивото - Предлага се с CD софтуер

Меню
Стартирането на програмата разкрива изискан интерфейс. Сред иконите, които могат да се превъртат по кръга, имаме достъп до основните функции:
- Показване на реални данни - Четене и изтриване на кодове за грешки - Изглед на картата - Резултати от теста (сонда с топка) - Графики - Състояние на адаптера
Когато натиснете бутона за меню на телефона, се показват общите настройки и настройките на профила на вашия автомобил.

За подменютата

Показване на реални данни:
В този момент можем да покажем наличните сензори, това вероятно е функцията, която ще използваме най-много. Можем да го персонализираме съответно, толкова много, че показаната стойност да може да се регулира в няколко типа часовници, размери, оформления и нещо повече, като зададете показването на минимални и максимални стойности
Часовниците се местят по метода "drag and drop", нямат конкретно място, могат да се допират един до друг или дори да висят от екрана, ако искаме. Отбелязвам тук, има няколко превъртащи се страници за часовници.

Четене и изтриване на кодове за грешки:
Това е направено както обикновено, няма нищо допълнително в него, въпреки че отнема известно време, за да прочетете паметта на ECU. След това, след като прочетете / запишете, можете да го изтриете веднага. Също така си струва да се спомене, че има вграден код за търсене на грешки, така че можете да въведете какво означава DTC P0123, например. Той е полезен, не е нужно да разглеждате мрежата, сервизно ръководство.

Изглед на картата: Тук можете да видите пътуването си, ако имате инсталирани Google maps, GPS данните се импортират и регистрират.

Резултати от теста: Тук можете да намерите вече описаните функции за самотестване.
 
Графики: Логове избрани PID като функция на време, скорост, или друг PID. Тя може да бъде полезна, ако подозираме някакво разстройство или просто искаме да задоволим любопитството си.

Състояние на адаптера:
Тук има полезни свойства за самотестване на адаптера. Освен това, наред с други неща, режим ECU 09. VIN, използван протокол и др. В рамките на това можем да видим броя на неправилно изпратените данни. (Отлична помощ при осъзнаването, че нашият адаптер е отпадък.) Можете също да видите скоростта на адаптера в MIN/MAX/среден формат. Друга информация за състоянието също е достъпна тук. (Изтегли от Play Store безплатно)
             
Препоръчваме тези продукти и на вас!
                                                                   



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.