FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
20 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

ЕСТЕСТВЕН СЛЕД ОХЛАДИТЕЛ CHLLING

5,05 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 запаси
Налично количество
без ограничение
Държава
Русия
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
BLBR(2)-SIB
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

ЕСТЕСТВЕН СЛЕД ОХЛАДИТЕЛ CHLLING

Бръсненето е принудителна процедура за повечето мъже и жени. За да стане по-приятно и да помогне за премахване на последиците от бръсненето. Понякога, когато се използва машина или бръснач с четина, горният слой на кожата се отстранява и се излага на допълнителен слой на епидермиса, който все още не е адаптиран към околната среда. Успокойте кожата и се отървете от страничните ефекти, можете да използвате балсам за след бръснене. Нежно подхранва и овлажнява кожата, дезинфекцира, възстановява естествената киселинност, не позволява на патогенната флора да се запуши в порите. Най-добрият балсам за след бръснене е този, който е избран според вида на кожата и не съдържа химически агресивни компоненти в състава си, за предпочитане една марка.

СЪСТАВ:
мандариново масло, глицерил стеарат, цетилстеарилов алкохол, арганово масло, орехово масло, зехтин, масло от ший, канделил восък, млечна киселина, D-пантенол, етерично масло от розмарин, етерично масло от мента, глицерин, витамин Е, екстракт от магнолия алое вера, екстракт от морско мляко, екстракт от червена боровинка, екстракт от лимон, екстракт от мента, екстракт от водорасли, екстракт от водорасли, фукус, екстракт от глухарче, екстракт от коприва, екстракт от каламус.
INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (сладък бадем), глицерил теарат цитрат, цетеарилов алкохол, арганово масло, масло от семена на Juglans regia, зехтин, Vutyrospermium Parkii, Euphorbia cerifera (канделила) восък, млечна киселина, пантенол, розмарин (Rosmarinus officinalis), етерично масло от мента пиперита, глицерин, токоферил ацетат, екстракт от кора на Magnolia officinalis, екстракт от алое вера, екстракт от невен officinalis, екстракт от кактусов оксид, екстракт от цитрусов лимон, Екстракт от мента пиперита, екстракт от Laminaria japonica, екстракт от везикулозус, екстракт от Taraxacum officinale, екстракт от Urtica dioica, екстракт от Acorus calamus.

Етеричните масла и натуралните екстракти в препарата осигуряват цялостна грижа, която е в състояние да защити младостта на мъжката кожа, нейния естествен и здрав вид. АРГАНОВОТО МАСЛО подхранва и овлажнява кожата. Зехтинът омекотява кожата, задържа влагата, създава херметична бариера и в същото време не пречи на нормалното функциониране на кожата. Има дезинфекциращ и заздравяващ рани ефект. Етеричното масло от розмарин перфектно премахва кожата, омекотява грубите участъци от кожата, премахва мъртвите участъци от кожата, възстановява еластичността на кожата. ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ МЕНТА освежава, "събужда" кожата, повишава защитните функции на епидермиса. Екстрактът от лимон има бяло, освежаващо действие, стимулира имунната система на кожата.

МЕТОД НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
След бръснене нанесете малко количество балсам върху кожата.

РАЗФАСОВКА: 100 ± 10 мл

ЖИВОТ: 1 година. След отваряне на склада 3 месеца.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.