FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

ЕСТЕСТВЕНИ ТЕЖКИ ЗАЩИТНИ ОРЪЖИЯ

2,81 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 запаси
Налично количество
без ограничение
Държава
Русия
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
SCR(2)-SIB
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

ЕСТЕСТВЕНИ ТЕЖКИ ЗАЩИТНИ ОРЪЖИЯ
За суха и нормална кожа

Добре поддържаното лице и гладката кожа са признаци на младост и здраве. Кожните клетки постоянно се актуализират, но поради свързаните с възрастта промени и вредното въздействие на околната среда, старите мъртви клетки спират да се актуализират навреме. Тази кожа създава тъпи, сухи, неравномерни фини бръчки. За да премахнете остарелите клетки и да възстановите кожата, използвайте естествено керамично лице. Нежно почиства дермата не само от мъртвия слой на кожата, но и от остатъците от козметика, прах, мазнини, които са се натрупали в порите на кожата и предотвратяват достигането на кислород, влага и полезни елементи до по-дълбоките слоеве на кожата.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (кайсия) Прах от семена, Prunus Amygdalus Dulcis (сладък бадем) масло, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl лаурат, Isoamyl Cocoate, Cetearil алкохол, Glyceryl стеарат цитрат, Glicerin, Пшеничен протеин, Citrus Aurantium етерично масло, Jasminum grandiflorum етерично масло, Aniba rosaeodora етерично масло, Пачули етерично масло, Xantan дъвка, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Кора екстракт, Cucumis sativus екстракт, Arctium lappa екстракт, Екстракт от Juglans regia, екстракт от Urtica dioica, коджикова киселина, ябълчена киселина.

Меките ексфолианти за суха и нормална кожа дълбоко подхранват и овлажняват деликатната кожа. Фината абразивна основа на кайсиевата кост възстановява еластичността, нежно ексфолира мъртвите кожни частици на дермата. Комплексът от натурални съставки помага да се съчетае кожата, да се подмлади и подхрани с полезни елементи. Процедурата е подходяща за чувствителна и суха кожа.
АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА:
Кайсията в компресирана форма насърчава дълбокото почистване на порите, подобрява кръвообращението, като по този начин стимулира усвояването на хранителните вещества. Маслото от шеа активира синтеза на колаген, омекотява и предпазва кожата от околната среда. Пшеничният протеин изглажда микрорелефа на лицето, бори се с увисването и бръчките, възстановява водния баланс на кожата. Етеричното масло от портокал възстановява гладкостта на кожата, намалява мускулното напрежение, избелва и стимулира кръвообращението. Етеричното масло от жасмин облекчава кожата от изсушаване и пилинг, изравнява тена, лекува леки рани и пукнатини. Етеричното масло от палисандрово дърво има бактерициден ефект, ефективно премахва алергичните реакции, зачервяването и дразненето. Стимулира защитните функции на кожата. Етиловият алкохол Пачули осигурява дълбока хидратация на кожата, премахва пилинга, възстановява блясъка и гладкия цвят на кожата. Витамин Е предотвратява стареенето на кожата, повишава нейната еластичност, нормализира липидния баланс. Краставиците и екстрактите от репей задържат влагата, бялото и премахват фините бръчки по кожата.

Начин на приложение:
Нанесете върху овлажнена кожа, масажирайте с леки кръгови движения, изплакнете обилно с вода. Не използвайте повече от 1-2 пъти седмично. Не се препоръчва за употреба в случай на увреждане на кожата, избягвайте зоната около очите. Използвайте само за външна употреба.

РАЗФАСОВКА: 50 ± 5 мл

ЖИВОТ ЖИВОТ: 1 година, след отваряне 3 месеца.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.