FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Отопляеми плетени ръкавици

6,55 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 13,10 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm8358
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Забравете студените ръце през зимата с нашите USB нагреваеми ръкавици. Специалните върхове на пръстите на тези ръкавици са направени от проводим материал, така че можете лесно да пишете и използвате мишката, без да се налага да ги сваляте. Меката, топла подплата осигурява допълнителен комфорт. Можете да се насладите на зимата с топли и удобни ръце.

Лесно взаимодействие: Насладете се на комфорта на тези USB нагреваеми ръкавици, когато използвате устройствата си със сензорен екран на студено. Върховете на пръстите, изработени от проводящ материал, осигуряват съвместимост със смартфони, таблети, сензорни панели на автомобили и др.
Топли и удобни: Не позволявайте на студа да развали деня ви. Насладете се на топли и меки ръце с тези USB нагреваеми ръкавици, които са изработени от мека, топла подплата и висококачествен материал акрил и еластан. Бъдете удобни и топли навсякъде и по всяко време.
Широка гама от приложения: Осигурете комфорта и топлината на ръцете си с тези USB нагреваеми ръкавици. Те са идеални за различни дейности като писане, щракане, каране на ски, колоездене, туризъм и др. Те са идеални за събития на закрито или на открито, включително пътуване.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.