FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
17 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Garmin Zumo 396LMT-S GPS навигационна система за Европа Карта

309,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
3 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Марки
Garmin - iPhone
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Превърнете пътешествията в приключения
Със своя климатичен корпус, предлага безжична свързаност и 4.3" сензорен екран може да се използва с ръкавици, нашият навигатор за мотоциклети zumo® 396LMT-S е проектиран да пътува просто забавно навиване, тежко, ще и можете да споделяте приятни моменти с приятелите си.

Ангажирайте групата си
Отличаващ се със селекция от Garmin Adventure Routing, който помага да се избегнат скучни пътни маршрути, zumo® 396LMT-S ви позволява да въведете предпочитания за маршрути, т.е. маршрути наклон, ветровит с неравен терен, който ви харесва. Можете лесно да изпращате GPX файлове от телефона си на вашето zūmo устройство или да споделяте GPX файлове с приятелите си, за да можете сами да следвате същия маршрут. Когато zūmo е сдвоен с телефона ви, приложението Smartphone Link включва и LiveTrack, удобна функция, която позволява на приятелите ви да ви следват в реално време, когато шофирате.

Други предимства на Bluetooth®
За допълнително удобство синхронизирайте zūmo с вашия смартфон и Bluetooth слушалки или Bluetooth слушалки (продават се отделно), за да осъществявате и получавате повиквания5 без ръкавици или слушалки. Съхранявайте телефона си в джоба или дисагата си и получавайте обаждания със свободни ръце, без да се налага да се отклонявате от пътя. Можете също така да получавате интелигентни персонализируеми известия за обаждания, текстови съобщения, известия за приложения и др. Освен това можете дори да контролирате music3 и плейлисти на вашия смартфон директно във вашия браузър zūmo. Така че можете да вземете музиката си със себе си.

Безплатна информация за трафика и времето в реално време
Какво става в лицето? zūmo® 396LMT-S може да ви свърже с информация за трафика и времето в реално време чрез Smartphone Link. Това безплатно мобилно приложение свързва вашето zūmo устройство с вашия iPhone® или Android ™ телефон.

Вграденият Wi-Fi ви държи в течение
Актуализирането на карти и софтуер е просто, тъй като zūmo® 396LMT-S използва вграден Wi-Fi. Когато е налична нова актуализация и сте свързани към WiFi мрежа, автоматично ще получите известие на екрана, за да приложите актуализации с натискането на един бутон. Не е необходимо да свързвате zūmo с компютър.

По-добър фокус върху пилотните сигнали
Zūmo® 396LMT-S предлага полезна информация за затегнати фронтални завои, промени в скоростта, пресичания или пресичания на животни, за да ви помогне да се движите по-добре по пътя и да бъдете по-безопасни. с училища и др. Също така ще бъдете уведомени, когато сте на път да деактивирате. Получавайте сигнали на близките светофари и фиксирани камери за скорост6. В случай на дълги пътувания, предупреждението за умора7 също ви съветва дали искате да се отпуснете и да маркирате зоните за почивка, които можете да обмислите след няколко часа шофиране. За допълнително спокойствие, функцията за автоматично докладване на инциденти zūmo8 изпраща текстово съобщение с информация за местоположението до контакта по подразбиране в случай на инцидент.

Не шофирайте с почти празен резервоар
Вашият zūmo® 396LMT-S се предлага стандартно с интегриран компютър за колоездене с ниско гориво. Това улеснява преценката колко километра ще можете да извървите, докато резервоарът се изпразни. Динамичните предупреждения за гориво ви информират кога е време да се напълните и дори ви предлагат възможности за локализиране на електроцентрали. Удобен индикатор за ограничение на скоростта ви казва кога е време да забавите темпото. В допълнение, цифровият дисплей на компаса и базата данни POI за мотоциклети могат да ви помогнат да намерите сервизи за мотоциклети, представителство и други места. Вашето устройство zūmo включва и дневник на историята на услугите, за да ви помогне да проследявате интервалите на обслужване, пробега и обслужването на вашия мотоциклет.

Цялостен дизайн, тестван по трасето
Проектиран от мотоциклетисти за мотоциклетисти, здравият zumo® 396LMT-S носи много полезни технологии за пътя между ъглите на кормилото Той е оборудван с интегриран бордови компютър с дисплей на компаса, знак за ограничение на скоростта и екрани с интуитивен сензорен интерфейс, позволяващ бърз и лесен достъп до информация, дори и с ръкавици. Здравият корпус е устойчив на горивни пари, ултравиолетови лъчи, дъжд и др.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.