FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
16 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Гейминг клавиатура - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

84,86 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 4 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Гейминг клавиатура - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Гейминг клавиатура - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown е малка механична клавиатура, която създадохме по две причини. Първо, искаме да ви дадем свободата да използвате преносимо оборудване. Второ, харесваме красиви неща, които привличат завистливи погледи.

В резултат на това ви даваме малка конструкция с бутони за пудинг, изработени от PBT пластмаса, които са създадени по технологията Double Shot. Те не само изглеждат космически, но и са устойчиви на абразия. Под всеки от тях се крият механичните превключватели Kailh Brown. Това е най-добрият избор, ако кликвате много и търсите сравнително тиха механична клавиатура.

Фотогенично и издръжливо малко дете

Обичаме да казваме, че Thock TKL Pudding Brown е фотогенично и издръжливо малко дете.

Това е така, защото го обвихме в красиво и малко шаси на TKL Tournament. На практика това означава, че ще се побере без никакъв проблем навсякъде, където клавиатурите в пълен размер казват: Здравейте, няма да вляза тук. Той също така ще остави място за няколко дизайнерски джаджи.

Постигнахме това, като се отказахме от цифровия блок. В резултат на това клавиатурата Thock TKL Pudding Brown е малка и напълно готова за действие.

Ключове за пудинг с подсветка

В Thock TKL Pudding Brown най-много харесваме ключовете за пудинг с подсветка. Това е пространство в сравнение с обикновените бутони. С едно кликване можете да ги съчетаете с настроението си, стила на бюрото или играта, която играете. Това се дължи на клавишите, които направихме в технологията Double Shot. По време на този процес в ключовата форма се инжектират два вида трайна PBT пластмаса. Благодарение на това бутоните не се изтриват, а млечнобялата им част (оттук и името пудинг) предава ARGB светлина.

Kailh кафяви превключватели

Знаете ли как можете да се запознаете с потребителите на тактилни превключватели? Те много рядко определят статут на AFK. Като цяло, ние не сме изненадани от тях, защото с такива превключватели не чувствате, че сте щракнали непрекъснато в продължение на няколко часа и все още искате повече.

Кайл Браун са тактилни превключватели. Те се справят добре в ситуации, които изискват плавни движения. Те също са издръжливи, продължителността на живота им се оценява на до 50 милиона кликвания (и благодарение на функцията N-Key Rollover, всеки от тях ще бъде записан и изпълнен).

Плюс това, звучи приятно тихо. Предполагаме, че той ще намери феновете си сред хора, които често използват клавиатурата късно (и сред съквартирантите си).

Перо

Клавиатурата Thock TKL Pudding Brown е истински боец в категория перо. Тежи малко, но ще издържи много.

Тествахме издръжливостта му по време на ежедневни пътувания до офиса в другия край на града. Благодарение на това сме сигурни, че ви даваме клавиатура, която можете да вземете със себе си буквално навсякъде и тя все още ще изглежда като в деня на покупката.

Конструкцията му с алуминиев плот е просто устойчива на повреди и много твърда. В допълнение, той държи бюрото стабилно и не се движи дори по време на дългосрочна работа. С появата на нея също в ред, релефни модели на дъното и ARGB осветление му придават борбен характер.

Казвам се RGB. АРГБ

Нека бъдем честни, клавиатурите без подсветка изглеждат добре. Но ако искате да кликнете в тъмното, да се откроите от тълпата или да впечатлите приятелите си от форума, тогава оборудването на ARGB е идеалният избор.

С Thock TKL Pudding Brown можете да съчетаете външния вид на клавиатурата си с вашия световен център за управление. Маркирайте всеки от 87-те бутона в различен цвят, променете цвета на клавишите за ключове или задайте един ефект за целия панел. Можете да го направите с помощта на включения софтуер или от клавиатурата, без да инсталирате софтуера.

Може би някои ще кажат, че това е ненужна притурка (винаги можете да деактивирате тази опция)... Но ако обичате да играете с дизайна и да променяте външния вид на бюрото си от време на време, тази подсветка на ARGB ще ви зарадва.

Двустепенно регулиране на ъгъла на наклон

За ваше удобство сме оборудвали Thock TKL Pudding Brown с регулируеми крачета. Благодарение на тях можете да позиционирате клавиатурата в една от трите височини на поддръжка по начина, по който ви харесва най-много.

Няколко начина да получите кабел

Калъфът за клавиатура Thock TKL Pudding Brown ви позволява да насочите кабела в една от трите посоки. Благодарение на това имате възможност да използвате по-добре пространството на бюрото си.

Това е благодарение на разглобяемия кабел и три специално подготвени канала в долната част на клавиатурата. Всеки от тях ви позволява да поставите кабела в удобно положение, например по-близо до втулките или на ръба на плота.

Всичко под контрол

Обичате ли всичко да е под контрол? Имайки предвид вас, ние оборудвахме Thock TKL Pudding Brown с функционален софтуер.

Ние нежно го наричаме Бог Модус. С неговата поддръжка можете да регулирате всички настройки на клавиатурата според вашите нужди, да промените вида на ARGB осветлението, неговия цвят, да конфигурирате режима на работа на много ефекти



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.