FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
4 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Геймърска клавиатура - GK650K Omnis Kailh Blue RGB

113,12 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Геймърска клавиатура - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Геймърска клавиатура - GK650K Omnis Kailh Blue RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition е пълноразмерна механична клавиатура (с цифрова секция), която ще отговаря на изискванията не само на геймърите, но и на хората, които учат или работят на компютъра. Отличителните черти са: солидна и компактна конструкция на базата на алуминиев плот, феноменално изглеждащи и издръжливи подложки за пудинг, произведени по PBT технология с двойно впръскване, удобна ролка за регулиране на нивото на звука, магнитна опора за длани, конфигурируемо RGB осветление, също отстрани на клавиатурата, както и обширна софтуерна и макро поддръжка. Благодарение на това GK650K ще работи по време на работа, по време на училищни класове, а вечер ще даде възможност за удобно и ефективно забавление в любимата ви игра. Превключвателите Kailh Blue ще работят навсякъде, където трябва да сте абсолютно сигурни, че ключът е активиран.

Механична клавиатура в пълен размер

Пълноформатната клавиатура ще работи не само в игрите, но и в ежедневната употреба. Благодарение на цифровия блок, SPC Gear GK650K ви позволява ефективно да въвеждате цифрови стойности в офис програми, да извършвате бързи математически изчисления или да задавате допълнителни функции в игрите. В допълнение, всеки от 104-те бутона е с индивидуално подсветка, което ви позволява да персонализирате стила на осветление на цялата клавиатура по ваш вкус и също така увеличава комфорта на работа при трудни условия на осветление.

Модерен дизайн

Външният вид на клавиатурата SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition съчетава класически стил с геймърски нокът. Острите му ръбове и контурираният алуминиев топ с оребрена опора за длани изглеждат страхотно както на бюрото на играча, така и в офис средата. Това обаче не е всичко, защото клавиатурата също е оборудвана с RGB LED ленти, разположени отстрани, които допълнително осветяват и визуално обогатяват компютърната станция.

Трайни PBT клавиши

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition клавиатурата е оборудвана с PBT клавиши, изработени в технологията Double Injection. По време на този процес в матрицата се инжектират два цветови варианта на материала един след друг, като по този начин се получава уникално двуцветно покритие и висока твърдост. Подложките за пудинг обогатяват естетическите стойности на позицията на играча както през деня, така и през нощта, а благодарение на тяхната издръжливост гарантират висока устойчивост на износване на клавишите. Дори и след продължителна употреба, клавишите ще запазят уникалния си външен вид, който е най-лесен за оценяване, заедно с напълно адаптивно RGB осветление.

Конфигурируемо RGB осветление

Персонализираното RGB осветление ви дава почти неограничени възможности за цветови комбинации. Благодарение на това можете да избирате от 18 различни ефекта от фиксирана подсветка, през движещи се модели като вълна или бавна промяна на цвета, до подсветката, която реагира на натискане на конкретен бутон. Всички модификации на ефектите могат да бъдат направени чрез софтуера SPC Gear, който ви позволява индивидуално да регулирате външния вид на подсветката.

Висока издръжливост

Конструкцията GK650K е подсилена с алуминиева плоча отгоре. Благодарение на това клавиатурата е изключително издръжлива и устойчива на всякакви деформации, както за бързо писане, така и по време на вълнуващи забавления в любимата ви игра. В допълнение, той дава на устройството уникален и привлекателен дизайн. Широките гумени крачета заедно с подходящото тегло на клавиатурата влияят върху нейната стабилност, увеличавайки комфорта на използване.

Почивка на китката

За да подобри ергономичността на клавиатурата, както при ежедневна употреба, така и по време на игри, GK650K идва с опори за длани. Магнитните стойки, както и специалните канали в корпуса на клавиатурата позволяват лесно закрепване и отделяне. В зависимост от вашите нужди, тя може да бъде поставена на всяко разстояние от клавиатурата, а широките гумени крачета осигуряват стабилизиране на подложката на бюрото. В горната част на подложката има и триъгълни канали не само подобряващи ергономичността, но и обогатяващи външния вид на клавиатурата.

Валяк за сила на звука

Клавиатурата GK650K е оборудвана с широка метална ролка за контрол на нивото на звука. Всяко негово движение е подчертано от осезаем скок, който позволява прецизна настройка на силата на звука. Самият валяк е изключително функционално допълнение. Просто посегнете към него и лесно променете нивото на звука.

Kailh сини механични превключватели

Клавиатурата е оборудвана с превключватели Kailh Blue. Те са чудесен избор за хора, които обичат да пишат много Активирането на превключвателя става с ясен, характерен щракащ звук, който мнозина напомнят за звука, издаван от пишещите машини. Kailh Blue е страхотен за тези играчи, които



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.