FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Спален чувал Globalisimo Blue

10,09 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 20,19 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7246
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Спалният чувал е висококачествено, многофункционално устройство за спане, което е идеално за къмпинг, туризъм или всякакви приключения на открито. Този продукт, със своя удобен и водоустойчив дизайн, осигурява отлична защита за потребителя при различни метеорологични условия.
Основни характеристики:

Екстериор: Външната част на спалния чувал е изработена от водоустойчив полиестерен материал. Този издръжлив и водоотблъскващ материал предпазва потребителя от дъжд и влага, като гарантира, че остава сух при всякакви метеорологични условия. Водоустойчивият външен слой ви позволява да използвате спалния чувал дори при мокри условия.

Интериор: Вътрешната част на спалния чувал е облицована с удобен и мек на допир материал. Този вътрешен слой допринася за комфортен сън и запазва топлината на тялото в по-хладните нощи.

Заключващи системи: Оборудвани с ципове и велкро закопчаване отстрани, които осигуряват лесно и сигурно затваряне. Ципът позволява лесно разкопчаване навътре и навън, докато велкрото помага за закрепване на спалния чувал по-стегнато, което помага да се предотврати навлизането на студ и загубата на топлина.

Размер: Размерът на спалния чувал е голям и удобен. Той е дълъг 200 см и широк 70 см, което дава на средния възрастен достатъчно пространство, за да седне удобно в него.

Преносимост: Спалният чувал се предлага в удобна преносима чанта. Това позволява лесно съхранение и транспорт, което го прави идеален за пътуване, туризъм и къмпинг. Чантата за носене ви помага лесно да носите и съхранявате спалния си чувал, когато не го използвате.

Този спален чувал е отличен избор за тези, които прекарват времето си на открито и се нуждаят от удобно и надеждно място за спане. Комбинацията от водоустойчив външен слой, удобен вътрешен материал и цип и велкро осигурява адекватна защита и комфорт при всякакви условия. А преносимата чанта я прави практична и лесна за съхранение, когато не използвате спалния чувал.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.