WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Glory Star 10" павилион таблет за търговска употреба

312,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
50 парчета
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Марки
Kiosk
Последна актуализация
преди 1 година

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

КАБЕЛЕН ETHERNET И ОПЦИОНАЛНО ЗАХРАНВАНЕ ПРЕЗ ETHERNET

Новият Power over Ethernet (POE) е опционална функция, при която инсталирането на захранващ щепсел е скъпо и използването на евтино напрежение позволява по-рентабилно решение. POE позволява лесен монтаж на захранващ и интернет кабел (RJ45) в едно устройство и улеснява планирането на конферентни зали.

ДОБАВЯНЕ НА СЛОТ ЗА МОДУЛ

10-инчовият таблет Glory Star предлага широка гама от периферни устройства. Можете да свържете до три периферни устройства към ръба и дъното на таблета, за да създадете приложения в интерактивни каталози, безкрайни пътеки, контрол на достъпа, чекиране и самоподреждане.

ОТВАРЯНЕ НА API

Инженерният екип на Glory Star е специализиран в кодирането на фърмуера на операционната система Android. Ние предлагаме персонализирани фърмуер услуги и отворени API. Open API позволява на разработчиците и разработчиците на софтуер да имат достъп до функциите или данните на операционната система, приложението и други услуги Android, за да позволят високо ниво на персонализиране и интеграция във вашия продукт / услуги.

STAROS - ROYALTY-FREE KIOSK LOCKDOWN APP * Моля, свържете се с нас

ЛИЦЕНЗ-FREE KIOSK LOCKDOWN APP STAROS Приложението за заключване на павилиона е инсталирано на таблетите NEBULA. STAROS позволява на потребителите да стартират видеоклипове, уебсайтове и приложения автоматично и да предотвратяват достъпа на нежелани трети страни до системата Android. Функции като скриване на долните ленти, планиране на таймери за превключване, задаване на потребителски права и автоматично преминаване на видеоклипове / снимки улесняват разработчиците да разработват приложения, за да заключат приложенията си. Целта е да се осигури сигурен и стабилен таблет в бизнес среда.

ГОТОВ МОНТАЖ

Предлага множество опции за монтаж, за да се гарантира гъвкавост на монтажа, включително монтаж на стена, монтиране на таблет и монтаж на рафт.
т


Приложения
Изтеглете файла gad101-user-manual.pdf


Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.